Yrittäjyys

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa palveluja yrittäjyyttä miettivälle ja yrittäjäksi aikovalle.

Tietoa, neuvoja ja palveluita yrittäjyyden avuksi

Autamme sinut eteenpäin, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnittelet yritystoimintaa. Tietoa ja neuvoja yrittäjyyden avuksi löydät Pirkanmaan TE-toimiston sivuston lisäksi myös Suomi.fi -verkkopalvelun yritysosiosta.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan yritystoimintaa starttirahan tai yrityskoulutuksen turvin, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Yrittäjyys ammattina -verkkoluento

Osallistumalla Yrittäjyys ammattina -verkkoluennolle saat tietoa siitä, millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjä tarvitsee, mitä yrittäminen on ja millaista apua, tukea tai palveluita yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Kaikille yrittäjyyttä ammattivaihtoehtona pohtiville suunnatulle luennolle osallistuu myös Pirkanmaan TE-palveluiden yrittäjyyden asiantuntija. Voit ilmoittautua luennoille kotisivujemme tapahtumakalenterin kautta.

Ajankohtaiset luennot ja niille ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenterista. 

Starttiraha

Starttirahalla edistetään uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Raha turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan. Tutustu Starttirahaa koskeviin ohjeisiin.

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on ainutlaatuinen palvelumalli, joka antaa tehokasta tukea yrittäjyyttä suunnitteleville ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimiville. Sen tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Yrittäjyyteen tutustuminen ja kouluttautuminen

Voit tutustua yrittäjyyteen työkokeilun ja uravalmennuksen avulla. Yrityksen perustamista tukee yrittäjäkoulutus. 

Sivu päivitetty 5.5.2022

Päivitetty: 18.08.2023