Rovaniemen alueen hankkeet

Tältä sivulta löydät Rovaniemen alueella käynnissä olevat hankkeet, joissa Lapin TE-toimisto on mukana ja joiden kautta tarjoamme myös palveluita. Tarkemmat tiedot hankkeista löydät kunkin hankkeen kotisivuilta. Kiinnostuksesi hankkeeseen osallistumisesta voit ilmoittaa kunkin hankkeen yhteyshenkilölle.

Monimuotoiset työmarkkinat ja verkostot työllistymisen mahdollistajana -hankeOsaamista työvoimapoolista -hanke

Monimuotoiset työmarkkinat ja verkostot työllistymisen mahdollistajana -hanke

Hankkeen tavoitteena on luoda Rovaniemelle yhdessä oppilaitosten ja alueen elinkeinoelämän kanssa monimuotoisten työmarkkinoiden toimintamalli, johon sisältyy työnhakijoille suunnattujen palvelusisältöjen kehittäminen sekä palveluverkoston kokoaminen ja koordinointi erilaisten osaajien työllistymisen edistämiseksi.

Hankkeen toteutusaika 1.8.2017 - 31.3.2020. Lisätietoa hankkeesta ja sen toiminnasta Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta.  

Ota yhteyttä
Yrityskoordinaattori
Heikki Pantsar
p. 040 670 5158
heikki.pantsar@rovaniemi.fi
Työllisyyskoordinaattori
Mira Uusiportimo
p. 040 627 9283
mira.uusiportimo@rovaniemi.fi

Osaamista työvoimapoolista -hanke

Hankkeen lähtökohtana on työmarkkinoilla vallitseva osaajapula. Työnantajilla olisi tarjota työtä, mutta osaavia ja työnantajien tarpeisiin vastaavia työntekijöitä ei välttämättä löydy. Työvoimapoolissa tarkoituksena on rakentaa työelämälähtöinen koulutusmalli, jonka avulla tunnistetaan ja tunnustetaan työvoiman osaamista, löydetään joustavat tavat osaamisen lisäämiseen, päivittämiseen ja kehittämiseen sekä huomioidaan työnantajien osaamistarpeet.

Hankkeen toteutusaika 1.8.2018-31.12.2020. Lisätietoa hankkeesta REDU:n verkkosivuilla.

Asiakasesite

Ota yhteyttä
Projektipäällikkö
Eeva Maijala
p. 040 658 6577
eeva.maijala(at)redu.fi
Projektisuunnittelija
Marja-Riitta Mäläskä
p. 040 182 7848
marja-riitta.malaska(at)redu.fi

Oma
asiointi