​​​​​

Ovi työhön -palvelu

Ovi työhön -palvelu on päättynyt!

Ovi työhön -palvelu on Lapin TE-toimiston yksityisiltä yrityksiltä hankkima  palvelu. Palvelussa asiakas siirtyy määräajaksi (6 kk) yksityiselle palveluntuottajalle. Tänä aikana TE-toimisto ei tarjoa asiakkaalle aktiivisesti TE-palveluja, mutta hoitaa kuitenkin viranomaistehtävät kuten työttömyysturvalausunnot ja viranomaispäätökset. Yksityinen palveluntuottaja voi itsenäisesti valita mielestään tehokkaimmat keinot asiakkaan työllistymisen edistämiseksi.

Asiakkaalle mahdollisuus valita palveluntuottaja

Asiakas valitsee vapaasti haluamansa palveluntuottajan kolmesta ehdokkaasta. Palveluntuottajan valintaa varten asiakas voi osallistua webinaarina järjestettävään esittelytilaisuuteen tai tutustua palveluntuottajien esittelyvideoihin. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Palvelun kohderyhmä

Hankittavan palvelun kohderyhmänä Lapissa ovat

  • suoraan työmarkkinoille suuntautuvat 25-59 vuotiaat työttömät työnhakija-asiakkaat, joille on tehty kolmen kuukauden määräaikaishaastattelu
  • ja joilla on lisäksi riski työttömyyden pitkittymiseen ja jotka tarvitsevat erityistä ohjausta työllistyäkseen joko omalle tai kokonaan uudelle alalle.

TE-toimisto tekee lopullisen valinnan palveluun ohjattavista asiakkaista, kun kohderyhmään kuuluminen on tarkistettu. Jos olet saanut tarjouksen palvelusta, velvoittaa se sinua osallistumaan palveluun. Palvelusta kieltäytymisellä voi olla seuraamuksia työttömyysetuuteesi.

Jos TE-toimistossa on jo sovittu kanssasi palveluun tutustumisesta, laadi sinulle annettuun määräpäivään mennessä suunnitelmaehdotus Oma asiointi -palvelussa ja ilmoita siinä valitsemasi palveluntuottaja. Palveluntuottajan valinnan voit tehdä tutustumalla alla oleviin esittelyvideoihin ja materiaaleihin .


Palveluntuottajien esittelymateriaalit

Arffman Consulting Oy

Arffman Consulting on valmennusten ja koulutusten asiantuntija. Avainsanat palvelussamme ovat henkilökohtainen valmennus, asiantuntemus ja aito kiinnostus sinun työllistymiseesi. Kannustamme, kuuntelemme, ideoimme ja autamme sinua työllistymisessä, tositarkoituksella. Valmentajillamme on osaamista, kokemusta, tietoa ja kykyä nähdä työllistymisen mahdollisuudet laajasti. Suunnittelet valmentajan kanssa yhdessä valmennuksen sisällön ja toteuttamistavan yksilöllisten toiveidesi mukaan. Kun laitat itsesi likoon olemme sinulle työnhaun kumppani!

EsiteVerkkosivut

Valmennuskeskus Public

Valmennuskeskus Public on työllistämiseen erikoistunut valmennusalan perheyhtiö. Valitsemalla meidät saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista ohjausta. Palveluun kuuluu myös työnhaun verkkovalmennus, vertaisryhmäpäiviä ja työvälityspalvelu joista räätälöidään juuri sinun tavoitteiden mukainen valmennuspaketti. Olemme Suomen suurin tämän valmennuspalvelun tuottaja.

EsiteVerkkosivut

VMP Varamiespalvelu Oy

VMP Group tarjoaa aidosti oikeita, olemassa olevia työpaikkoja. Meillä on pätevät näytöt osaamisesta jo 30 vuoden ajalta, vuosittain työllistämme lähes 20 000 henkilöä. VMP Group on valtakunnallinen rekrytointitukesi. Paikalliset yrittäjämme tuntevat paitsi sinun alueesi, myös työntekijänsä ja asiakasyritykset. Onnistumme kohtauttamaan oikeat ihmiset ja tehtävät. Joka viides solmii meillä vakituisen työsuhteen. Opastamme sinua työnhaussa ja oman osaamisen markkinoinnissa, myös koulutamme tarvittaessa. Ohjaamme urapolkusi uuteen nousuun, myymme osaamisesi oikeilla kärjillä. Eri ikäiset tekijämme työllistyvät eri aloille tuotantotehtävistä korkeimpaan johtoon.

EsiteVerkkosivut

Ilmoittautuminen Ovi työhön -palveluun on päättynyt!

Päivitetty: 21.11.2022