Asioi meillä

Tutustu huolellisesti yksityiskohtaisempiin työnhakijan ja työnantajan asiointiohjeisiin. Katso valikko sivun vasemmassa reunassa.

Käytä aina ensi sijassa verkkopalveluamme.  Se on kätevin tapa asioida kanssamme ja vältät jonottamista. Kirjaudu verkkopalveluun Oma asiointi –painikkeesta, sivun oikeasta reunasta. Oma asiointi-palvelussa voit esimerkiksi hyväksyä työllistymissuunnitelmasi sekä ilmoittaa suunnitelman toteuttamisesta. Lue lisää työllistymissuunnitelmasta valtakunnallisilta TE-palveluiden sivuilta.

Työllistymissuunnitelma tehdään yhdessäTyöttömän työnhakijan oikeudet ja velvollisuudetUsein kysyttyä; työllistymissuunnitelma

Oma asiointi -palvelu kokoaa yhteen myös kaikki yrityksille ja työnantajille suunnatut TE-palvelut, jotka voi hoitaa verkossa.

Ota uusi yrityksen ja työnantajan Oma asiointi-palvelu käyttöösi Yrityksen ja työnantajan oma asionti

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyynnön voit lähettää Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit soittaa puhelinpalveluumme.

Työnhaun startti-info

Päivitä tietosi ajan tasalle TE-toimiston kanssa asioimisesta ja yleisistä työnhakuun liittyvistä asioista Työnhaun startti-infossa. Työnhaun startti-info on verkossa järjestettävä webinaari.

  • Työnhaun startti-infoon on erityisen hyvä osallistua, jos olet juuri ilmoittautunut työnhakijaksi!

Lue lisää työnhaun startti-infosta ja katso osallistumisohjeet

Tutustu myös muihin TE-toimiston tarjoamiin valmennuksiin. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!

Valmennukset asiakkaille

Asiointi TE –toimiston itsepalvelutilassa ja yhteispalvelupisteissä

Lapin TE–toimiston itsepalvelutilojen ja yhteispalvelupisteiden asiakastietokoneet ja -puhelimet ovat asiakkaiden käytettävissä ilman ajanvarausta toimipaikkojen aukioloaikoina.

  • Asiakaspuhelimesta voi soittaa maksutta TE-puhelinpalveluihin, Yritys-Suomen puhelinpalveluun ja muihin 0295-alkuisiin numeroihin.
  • Verkkoasiointia varten tarvitset mukaasi pankkitunnukset tai sirullisen henkilökortin.

Tarkista lähimmän toimipaikkasi aukioloajat Yhteystiedot-sivulta.

Saamenkieliset asiointiohjeet

Usein kysyttyä TE-palveluistaAsiointiohjeita viittomakielellä

 
Päivitetty 31.1.2017
Oma
asiointi