null Tule kuulemaan Work in Lapland -rekrytapahtumasta!

Suosittu Work in Lapland -tapahtuma järjestetään jälleen 1.9.! Work in Lapland on rekrytointitapahtuma, jossa Pohjois-Suomen teollisuus- ja matkailualan työnantajat, sekä Suomesta ja muualta Euroopasta rekisteröityneet työnhakijat kohtaavat verkossa. Panostus tehokkaaseen rekrytointiin näkyy nyt enemmän kuin koskaan. Work in Lapland on Euroopan laajuinen, verkossa toteutettava EURES -työnvälitysverkoston järjestämä rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen eri toimialojen yrityksiä ja osaajia. Tapahtuma tukee myös Suomen sisäistä osaavien ammattilaisten ja vastavalmistuneiden liikkuvuutta. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta, helppoa ja kannattavaa!

Tule kuulemaan työnantajille suunnatussa lähetyksessä, miksi työnantajan kannattaa olla mukana. Lähetyksessä tapahtumasta kertovat lisää Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin TE-toimiston asiantuntijat Tina Sundqvist ja Jaana Kupiainen. Voit esittää heille kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

16.7.2020 MessiLive.fi-lähetys Facebookissa:


klo 13.00 työnantajille: https://www.facebook.com/events/2666675150278758/

klo 14.00 työnhakijoille https://www.facebook.com/events/696472310901708/ 

 

Lähetykset MessiLive.fi-tapahtumasivulla

klo 13.00: https://messilive.fi/lahetykset/AetlAMrBv

Klo 14.00: https://messilive.fi/lahetykset/KOhNYeGwP

 

Seuraa MessiLive.fi -lähetystä osoitteessa www.MessiLive.fi, MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta.