Digitaalinen osaamis- ja ammattitaitokartoitus

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa mahdollisuuden käyttää ForeAmmatin digitaalista Osaamiskartoitus-palvelua. Sen avulla saat lisätietoa omasta osaamisestasi sekä sinulle sopivista ammattivaihtoehdoista ja avoimista työpaikoista. Osaamisellasi voi olla tarvetta työmarkkinoilla, joita et ole tullut ajatelleeksikaan.

Kun teet ForeAmmatin osaamiskartoituksen, saat heti tietää millaisiin ammatteihin ja tehtäviin osaamisesi sopii. Minkälaisia avoimia työpaikkoja on tarjolla? Mitä eri ammateissa tehdään ja minkälaista osaamista niissä tarvitaan? Palvelu auttaa myös siinä, kuinka omaa osaamista kannattaa sanoittaa työnhaussa.

Laadit palvelussa itsenäisesti digitaalisen osaamisprofiilisi, joka suhteutuu vallitsevaan ja alueelliseen työmarkkinatilanteeseen. Näin sinulle muodostuu käsitys oman osaamisesi työmarkkinatilanteesta suhteessa työpaikkojen vaatimuksiin.

ForeAmmatin käyttöympäristö toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Varsinaisen Osaamiskartoituksen voi tehdä 30 eri kielellä. Osaamiskartoituksen tekemällä voit täyttää yhden työnhakuvelvollisuuden yhden kerran.

Kiinnostaako osaamiskartoitus? Ota yhteyttä TE-toimiston Oma asiointi -palvelun kautta tai täytä hakeutumislomake.

Hakeutumislomake palveluun:

Lisätietoja palvelusta löydät Foreammatti-sivustolta:

ForeAmmatin digitaalinen osaamis- ja ammattitaitokartoitus on saavutettava ja se noudattaa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Palvelu on maksuton ja vapaaehtoinen.

Päivitetty: 18.08.2023