null Tiedote asioinnista Lapin TE-toimistossa

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut koronaviruksen aiheuttamien yhteydenottojen vuoksi. Jos asiasi koskee työnhakusi voimassaoloa tai työttömyysetuutta, tarkista ensi sijassa Oma asiointi - palvelusta ylläolevat asiat ennen yhteydenottopyynnön jättämistä. Käsittelemme saapuneet yhteydenotot saapumisjärjestyksessä. Jos olet jättänyt yhteydenottopyynnön esim. puhelinpalvelun kautta, sinun ei tarvitse jättää toista yhteydenottopyyntöä Oma asiointi -palvelun kautta. Tarkista myös TE-palvelujen sivuilta usein kysytyt kysymykset sekä Lapin TE-toimiston paikalliset sivut. Toivomme, että vältät turhaa yhteydenottoa.

Lapin TE-toimiston paikalliset sivut

Työnhaun voimassaolon tarkastaminen Oma asiointi -palvelussa

Kirjaudu Oma Asiointi -palveluun (te-palvelut.fi) ja heti etusivulla näet, onko työnhakusi voimassa. Voit myös ilmoittaa työnhaun muutoksesta tai päättymisestä ja tulostaa tarvittaessa todistuksen esim. KELA:lle.

Oma Asiointi -palveluun

Työttömyysturvalausuntojen tarkastaminen Oma asiointi -palvelussa

Kirjaudu Oma asiointi -palveluun (te-palvelut.fi) ja valitse Kaikki asiointi. Valitse tämän jälkeen Omat työttömyysturvatiedot. Tarkasta viimeisin lausunto. TE-Toimisto antaa tietojesi perusteella lausunnon ja tarvittaessa kysyy sinulta lisätietoja. Saat tiedon lisäselvityksestä aina postitse tai puhelimitse. Muista tarvittaessa vastata selvityspyyntöön työttömyysturvaoikeutesi ratkaisemiseksi.

Oma asiointi -palveluun

Ohjausta ja neuvontaa työnhaussa ja sähköisessä asioinnissa

Mikäli tarvitset apua TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa tai haluat saada neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa, ota yhteyttä puhelimitse maksuttomaan numeroon 080 090 350 tai sähköpostitse palveluohjaus.lappi@valmennuskeskus.fi. Sähköpostitse voit lähettää esimerkiksi työnhakemuksen ja ansioluettelon kommentoitavaksi.

Ohjausta on saatavilla verkon kautta videopuheluna tai chatissa. Palvelua tarjotaan TE-toimiston aukioloaikojen mukaisesti. Mikäli olemme varattuja puhelimessa, soitamme takaisin vielä samana päivänä, kun yhteydenottosi tapahtuu viimeistään klo 14.00.

Tutustu Työnhaun ohjaus -palveluun (tyonhaunverkkopalvelu.fi)

Muista myös Työnhaun startti -info verkossa perjantaisin klo 9.30.

Webinaarin sisältö ja osallistuminen (tyonhaunverkkopalvelu.fi)

Työnhaun verkkopalvelusta löytyy myös paljon valmiita tallenteita heti katsottavaksi.

Tutustu Työnhaun verkkopalvelun tallenteisiin (tyonhaunverkkopalvelu.fi)

Tutustu TE-palvelujen etusivulla (te-palvelut.fi) ajankohtaisiin uutisiin ja asiointiapuriin, joka palvelee sinua verkossa!

Lue asiointia koskeva tiedote kokonaisuudessaan (pdf)