Työnhakijaksi ilmoittautuminen Pirkanmaan TE-toimistossa

Asiointikäytäntö Pirkanmaan TE-toimistossa saattaa poiketa valtakunnallisesta ohjeesta, joten luethan ohjeistuksen huolella.

Ilmoittaudu työnhakijaksi

Työnhakijaksi ilmoittaudutaan verkkopalveluissa pankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla, jolloin työnhakusi käynnistyy heti. Apua verkkoasiointiin saat Tampereella työnhaun ohjaajilta tai TE-puhelinpalvelusta numerosta 0295 025 500.

  • Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia etkä ole ollut koskaan aiemmin TE-toimiston asiakkaana: Ilmoittaudu työnhakijaksi asioimalla henkilökohtaisesti lähimmässä TE-toimistossa tai yhteipalvelupisteessä.
     
  • Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia ja olet ollut aiemmin TE-toimiston asiakkaana: Ota yhteyttä TE-puhelinpalveluun.

Oma asiointi -verkkopalvelussa työnhaun voivat käynnistää vain EU/ETA-maiden kansalaiset. Jos et ole EU/ETA-alueen tai Sveitsin kansalainen, ole hyvä ja käy työnhaun käynnistämiseksi henkilökohtaisesti Pirkanmaan TE-toimiston Tampereen toimipaikassa, jossa saat työnhaun ohjaajalta apua työnhakijaksi ilmoittautumisessa.

Pirkanmaan TE-toimisto on sinuun yhteydessä vain tarvittaessa

  • sähköpostitse sähköisin palvelutiedottein
  • kirjepostilla 
  • puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta
  • tekstiviestillä

Näin saat työttömyysturva-asiasi vireille Pirkanmaalla

Oma
asiointi
Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)

 

Lue lisää