Pirkanmaan TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalvelut

Pirkanmaan TE-toimiston asiantuntijoiden avulla löydät ratkaisut yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin. Palvelemme maksutta henkilöstön hankintaan ja vähentämiseen liittyvissä tilanteissa sekä kaikissa yritysten kehittämistarpeissa. Palveluihimme kuuluvat myös alkavalle yrittäjälle suunnatut palvelut. Olemme osa julkista yrityspalvelukokonaisuutta ja ohjaamme sinut aina tarvittaessa verkostomme muihin palveluihin.

Autamme työnantajia löytämään avoimiin tehtäviin juuri oikeat osaajat. Koulutamme työntekijöitä myös suoraan yritysten tarpeisiin yhteishankintakoulutusten ja muiden koulutusratkaisujen avulla. Yritysten kehittämispalveluilla autamme yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Työnantajien rekrytointipalvelut

Pirkanmaan työnantajille suunnattu puhelinpalvelu auttaa monipuolisesti erilaisissa rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä kuten avoimen työpaikan ilmoittamisessa ja palkkatuen yleiskysymyksissä. 

  • Arkisin klo 9.00-16.15, puh. 0295 045 503.

Palvelemme alueen yrityksiä verkossa, puhelimitse ja kasvokkain​

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja olemme sinuun yhteydessä. Yrityksille suunnattujen palveluiden, kuten yritystoiminnan tai henkilöstön kehittämisen ja muutosturvapalveluiden kysymyksissä voit tarvittaessa lähestyä suoraan myös aihepiirin asiantuntijaa.

Tapahtumat

Sivu päivitetty 19.5.2021