Työnantajien rekrytointipalvelut

Pirkanmaan TE-toimiston rekrytointipalvelut auttaa työnantajia löytämään osaavaa työvoimaa julkaisemalla työpaikkailmoituksia ja etsimällä sopivia ehdokkaita.

Tavoitat meidät numerosta 0295 045 503 (arkisin 9–16.15). Voit myös asioida verkossa yritysten ja työnantajien Oma asiointi -palvelun kautta, tai voit jättää yhteydenottopyynnön verkkolomakkeen kautta, tai laittamalla viestin osoitteeseen: kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Avoimen työpaikan ilmoittaminen

Voit ilmoittaa avoimet työpaikat Työmarkkinatorilla. Työmarkkinatorilla voit määritellä ilmoitukseen, millaista osaamista haet tai asettaa vaatimuksia muun muassa hakijoiden koulutustasolle tai kielitaidolle. Työmarkkinatorin kautta pystyt ottamaan yhteyttä kiinnostaviin työnhakijoihin. Voit ilmoittaa avoimet työpaikat myös verkossa Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelussa verkkopalvelutunnuksin tai avoimella lomakkeella ilman tunnuksia.

Ehdokashaku

Jos haluat löytää ehdokkaita avoimeen työpaikkaan, voit ottaa yhteyttä Pirkanmaan TE-toimiston rekrytointipalveluihin ja sopia ehdokashausta. Toimeksiannossa sovitaan menettelyt muun muassa siitä, millä hakukriteereillä ehdokkaita etsitään. Palvelu on työnantajalle maksuton.

TE-Live

TE-live on TE-toimiston palvelu, joka tuottaa livelähetyksiä verkossa. Lähetykset muistuttavat paljon tv-ohjelmaa ja niiden tarkoitus on esitellä työpaikkoja mahdollisimman monipuolisesti ja kiinnostavasti. Työnantajat pääsevät itse esittelemään avoimia työpaikkojaan ja vastaamaan kiinnostuneiden työnhakijoiden chatin kautta lähettämiin kysymyksiin. Työpaikkoja koskevat lähetykset ovat palvelumme ydin, joiden avulla työnhakija näkee ja kuulee avoimista työpaikoista tavanomaista työpaikkailmoitusta enemmän.

Lähetyksiä voi katsoa suoran lähetyksen lisäksi jälkitallenteina. TE-livelähetyksen tallennelinkki jää yrityksen käyttöön. Kaikki suorat lähetykset ja tallenteet löytyvät TE-liven nettisivuilta.

 

Päivitetty: 18.08.2023