Valmennuspalvelut Focus Työpolut ja Työtalo

Pirkanmaan työttömille työnhakijoille on käynnistynyt kaksi uutta palveluohjelmaa - Focus Työpolut ja Työtalo.

Ohjelmat ovat suunnattu kaiken ikäisille asiakkaille, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta. Niiden tavoitteena on luoda räätälöityjen uudenlaisten ratkaisujen avulla asiakkaille yksilöllisiä polkuja työelämään sekä reittejä työhön, yrittäjyyteen tai opiskeluun. Palveluohjelmissa palvelu tuodaan lähelle asiakasta.

Tutustu palveluohjelmiin

Palveluohjelmat ovat yksittäisten palvelujen sijaan kokonaisuuksia, jotka sisältävät palveluja kuten osaamiskartoituksia, valmennuksia, työ- ja koulutuskokeiluja, lyhyitä koulutuksia ja opinnollistamista. Molemmat palveluohjelmat sisältävät yksilö- ja ryhmäpalvelua asiakkaan palvelutarpeen mukaan. 

Focus Työpolut

Focus Työpolut -palveluohjelman aikana luodaan yksilöllinen ja joustava palvelupolku, jonka tavoitteena on johtaa osuvaan työpaikkaan. Ohjelma antaa tukea myös opiskelusuunnitelmiin sekä yrittäjyyden ja kevytyrittäjyyden pohdintaan.

Palveluohjelmaa toteuttavat Pirkanmaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä työnhaun ja uraohjauksen ammattilaiset ForeAmmatti (Foredata), Omapaja, Cimson Koulutuspalvelut, Cimson Henkilöstöpalvelut ja Uratehdas.

Lisätietoa Focus Työpolut -palveluohjelmasta

Työtalo Pirkanmaa

Työtalo -palvelukokonaisuus vahvistaa asiakkaan osaamista ja työllistymismahdollisuuksia palvelutarpeeseen pohjaavan yksilöllisen tuen ja erilaisten ryhmäpalveluiden avulla. Palveluun voi sisältyä esimerkiksi ryhmävalmennusta, työkokeilua tai osatutkintojen suorittamista.

Palvelukokonaisuutta toteuttavat yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston kanssa Mielen ry, Sopimusvuori ry, SunUra Oy, Työvalmennussäätiö Syke sekä alihankkijarooleissa Verve Oy ja Cimson Koulutuspalvelut Oy.

Lisätietoa Työtalo -palvelukokonaisuudesta

Kenelle palveluohjelmat ovat suunnattu?

Ohjelmat ovat suunnattu kaiken ikäisille asiakkaille, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta.

Sinulla voi olla useita palvelutarpeita tai pitkittynyt työttömyys, mutta varsinaista rajaa työttömyyden kestolle ei palveluiden käyttämiseksi ole määritetty.

Kuinka pääsen mukaan?

Hakeudu mukaan jättämällä yhteydenottopyyntö Pirkanmaan TE-toimistolle oheisen linkin sisältämän lomakkeen avulla. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä palveluohjelmiin mukaan lähtemisestä. Otamme yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta viiden arkipäivän kuluessa. Vastaathan saapuvaan puheluun.

Yhteydenottopyyntö palveluohjelmista

Lomakkeella annetut yhteystietosi välittyvät ainoastaan Pirkanmaan TE-toimistolle yhteydenottoa varten. Tietojasi ei luovuteta muille tahoille. Säilytämme tietoja vain niin kauan, kun tehtävän kannalta on tarpeen. Käsittelemme henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti.

Oma
asiointi