Focus Työpolut

Pirkanmaan TE-toimiston työttömille asiakkaille on käynnistynyt uudistunut palveluohjelma - Focus Työpolut. Palvelun tavoitteena on luoda asiakkaalle räätälöityjen uudenlaisten ratkaisujen avulla yksilöllinen polku työelämään tai reitti työhön, yrittäjyyteen tai opiskeluun. Ohjelman avulla tuomme palvelun lähelle sinua! Se on suunnattu kaiken ikäisille asiakkaillemme, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta.

Tutustu palveluohjelmaan - paikkoja rajoitetusti

Focus Työpolut on yksittäisen palvelun sijaan kokonaisuus, joka sisältää useita palveluja, kuten osaamiskartoituksia, valmennuksia, työ- ja koulutuskokeiluja, lyhyitä koulutuksia ja opinnollistamista. Päivittyvä palvelutarjotin sisältää yksilö- ja ryhmävalmennuksia palvelutarpeesi mukaan. Palveluja toteutetaan lähimuotoisesti ja etäyhteyksillä viranomaisohjeita noudattaen.

Tukea työnhakuun ja muutostilanteisiin

Focus Työpolut -palveluohjelman keskipisteessä on ratkaisun löytyminen nopeasti, tai perusteellisemman pohdinnan ja kouluttautumisen kautta.

Ohjelmassa sinulle luodaan yksilöllinen ja joustava palvelupolku, jonka tavoitteena on johtaa osuvaan työpaikkaan tai selkeisiin opiskelusuunnitelmiin. Ohjelman avulla saat tukea myös osaamisesi tuotteistamiseen ja sen markkinointiin esimerkiksi kevytyrittäjänä.

Palveluohjelmaa toteuttavat Pirkanmaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä työnhaun ja uraohjauksen ammattilaiset Cimson Koulutuspalvelut ja Cimson Henkilöstöpalvelut, ForeAmmatti (Foredata) ja Omapaja. Palveluksessasi on kymmeniä uravalmentajia, koulutuksen asiantuntijoita, yrittäjyysvalmentajia, korkeakoulutettujen rekrytointiin erikoistuneita asiantuntijoita, psykologeja, rekrytoinnin ja henkilöstöapalvelun asiantuntijoita, osaamisen kartoittamisen asiantuntijoita, ennakointiasiantuntijoita sekä työnhakusparrauksen osaajia.

Kenelle palveluohjelma on suunnattu?

Ohjelma on suunnattu kaiken ikäisille Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta. Sinulla voi olla useita palvelutarpeita tai pitkittynyt työttömyys, mutta varsinaista rajaa työttömyyden kestolle ei palveluiden käyttämiseksi ole määritetty.

Kuinka pääsen mukaan?

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi pikaisesti. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta. Vastaathan saapuvaan puheluun.

Sivu päivitetty 6.9.2021