Valmennuspalvelut

Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa seuraavia valmennuspalveluita työllistymisen tueksi.

Focus Työpolut

Focus Työpolut-valmennuspalvelun tavoitteena on luoda asiakkaalle yksilöllinen polku työelämään tai reitti työhön, yrittäjyyteen tai opiskeluun. Focus Työpolut on kokonaisuus, joka sisältää useita palveluja, kuten osaamiskartoituksia, valmennuksia, työ- ja koulutuskokeiluja, lyhyitä koulutuksia ja opinnollistamista. Päivittyvä palvelutarjotin sisältää yksilö- ja ryhmävalmennuksia palvelutarpeesi mukaan. Palveluohjelmaa toteuttavat Pirkanmaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä työnhaun ja uraohjauksen ammattilaiset Cimson Koulutuspalvelut ja Cimson Henkilöstöpalvelut, ForeAmmatti (Foredata) ja Omapaja.

Kenelle palveluohjelma on suunnattu?

Focus Työpolut-valmennuspalvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston työttömille ja työttömäksi jääville tai työttömyysuhan alaisille henkilöasiakkaille, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta.

Näin pääset mukaan

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta. Vastaathan saapuvaan puheluun. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös lomakkeella.

Paras polku työhön

Paras polku työhön-valmennuspalvelu on luottamuksellinen yhteistyö sinun ja valmentajasi välillä. Sovit yhteistyöstä, työhönvalmennuksen ajankohdista ja toteuttamistavasta yhdessä valmentajasi kanssa.  Työhönvalmennuksen tavoitteena on tukea sinua työelämäsi polulla ja auttaa eteenpäin tavoitteissasi. Palvelun keskiössä on työllistymisesi, työssä pysymisesi tai osaamisesi kehittäminen. Paras polku työhön -työhönvalmennuspalvelun toteuttavat yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa Arffman.

Kenelle palveluohjelma on suunnattu?

Paras polku työhön on Pirkanmaan TE-toimiston työttömille ja työttömäksi jääville asiakkaille suunnattu henkilökohtainen työhönvalmennuspalvelu. Myös työnantaja voi ohjata työntekijän mukaan palveluun tai tarjota palveluun työkokeilu- tai palkkatukipaikkaa.

Näin pääset mukaan

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta. Vastaathan saapuvaan puheluun.

Voit jättää yhteydenottopyynnön myös lomakkeella. Henkilöasiakkaidemme lisäksi yhteydenottopyyntölomaketta voivat käyttää myös palvelusta kiinnostuneet työnantajat. Lomake mukautuu käyttäjän valintojen kautta.

TyöShift

Osana Työkykyohjelman palvelupilottia Pirkanmaan TE-toimistossa on valmennuspalvelu TyöShift. Valmennuspalvelun toteuttaa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa Spring House Oy. TyöShfit -valmennuspalvelussa on tavoitteena työ tai yrittäjyys ja asiakas saa hyvin yksilöllistä ja tiivistä tukea työllistymiseensä.

Kenelle palveluohjelma on suunnattu?

Työshift-valmennuspalvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston työttömille ja työttömäksi jääville tai työttömyysuhan alaisille henkilöasiakkaille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseen tai yrittäjäksi ryhtymiseen.

Näen pääset mukaan

Jos kiinnostuit palvelusta, jätä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta. Asiantuntijamme käsittelee yhteydenottopyyntösi ja on sinuun yhteydessä puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta. Vastaathan saapuvaan puheluun.

Sivu päivitetty 13.9.2022

Päivitetty: 21.11.2022