Työlupapalvelut

Työntekijän oleskeluluvan hakeminen

Työntekijä hakee työntekijän oleskelulupaa sähköisellä hakemuksella Enter Finland -palvelussa tai paperihakemuksella, joka jätetään Suomen edustustoon tai Maahanmuuttoviraston palvelupisteeseen.

Työnantaja täyttää työehdot Enter Finland -palvelussa. Jos et voi käyttää työnantajan Enter Finlandia, voit täyttää paperisen Työehdot-lomakkeen.

Perehdy hakuohjeisiin huolellisesti ja varmista, että annat TE-toimistolle riittävät tiedot ja toimitat tarvittavat liitteet työlupa-asian ratkaisemiseksi. Huolellisesti täytetty hakemus liitteineen nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

Yhteystiedot

Käytä ensisijaisesti Enter Finland -palvelua (enterfinland.fi), kun haluat tarkistaa työlupahakemuksen käsittelytilanteen tai toimittaa hakemukseen selvityksiä tai liitteitä. Lähetä myös työntekijäilmoitukset ulkomaalaisista työntekijöistä ensisijaisesti Enter Finland -palvelun kautta.

Sähköpostiosoite
Käytä Turvaviesti-palvelua luottamuksellisten ja henkilö- tai salassa pidettäviä tietoja sisältävien sähköpostien ja asiakirjojen lähettämiseen. Kirjoita Turvaviesti-palvelussa vastaanottajaksi tyoluvat@te-toimisto.fi. Osoite kirjoitetaan vastaanottaja-valikon alapuolella olevaan tyhjään kenttään.

Neuvonta ja muut yhteydenotot
tyoluvat@te-toimisto.fi

Palvelunumero (ma-pe klo 9-11)
0295 040 019

Postiosoite
Pirkanmaan TE-toimisto
PL 587, 33101 Tampere
Pellavatehtaankatu 25, 33100 Tampere

 

Sivu päivitetty 6.3.2023

Päivitetty: 18.08.2023