Työnhakijaksi ilmoittautuminen Pirkanmaan TE-toimistossa

Asiointikäytäntö Pirkanmaan TE-toimistossa saattaa poiketa valtakunnallisesta ohjeesta. Luethan ohjeistuksen huolellisesti.

Ilmoittaudu työnhakijaksi

Kun ilmoittaudut työnhakijaksi TE-palveiden Oma asioinnissa pankkitunnuksilla, sirullisella varmennekortilla tai mobiilivarmenteella, työnhakusi käynnistyy heti. Apua verkkoasiointiisi saat palvelun sisään kirjauduttuasi chatin kautta. Chatin kautta et voi ilmoittautua työnhakijaksi tai ilmoittaa muuttuneista tiedoistasi.

Oma asiointi -verkkopalvelussa työnhaun voivat käynnistää vain EU/ETA-maiden kansalaiset. Jos et ole EU/ETA-alueen tai Sveitsin kansalainen, ole hyvä ja käy työnhaun käynnistämiseksi henkilökohtaisesti Pirkanmaan TE-toimiston Tampereen toimipaikassa, jossa saat työnhaun ohjaajalta apua työnhakijaksi ilmoittautumisessa. Otathan mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen asiointisi onnistumiseksi.

Apua verkkoasiointiin saat myös tarvittaessa työnhaun ohjajilta Tampereen toimipaikan käyntiasioinnin yhteydessä tai TE-puhelinpalvelun kautta.

  • Jos et ole ollut koskaan TE-toimiston asiakkaana ja et voi tunnistautua Oma asiointi -palveluun, ilmoittaudu työnhakijaksi asioimalla henkilökohtaisesti lähimmässä TE-toimistossa tai asiointipisteessä. Ota mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus asiointisi onnistumiseksi.
  • Jos olet ollut aiemmin TE-toimiston asiakas, mutta et voi tunnistautua Oma asiointi -palveluun, ota yhteyttä TE-puhelinpalveluun.

Oma asiointi -palvelu

TE-puhelinpalvelut

Pirkanmaan työnhaun ohjaus

TE-palvelut ja yhteys asiakkaisiin

Pirkanmaan TE-toimisto on yhteydessä sinuun seuraavin tavoin

  • kirjepostilla ja sähköpostitse,
  • puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta ja tekstiviestein,
  • sähköisin palvelutiedottein.
Oma
asiointi

Lue lisää