Työnhakijaksi ilmoittautuminen Pirkanmaan TE-toimistossa

Pirkanmaan TE-toimiston asiointikäytännöt saattavat poiketa valtakunnallisesta ohjeesta. Luethan ohjeistuksen huolellisesti.

Ilmoittaudu työnhakijaksi

Kun ilmoittaudut työnhakijaksi TE-palveiden Oma asioinnissa pankkitunnuksilla, sirullisella varmennekortilla tai mobiilivarmenteella, työnhakusi käynnistyy heti. Apua verkkoasiointiisi saat palvelun sisään kirjauduttuasi chatin kautta. Chatin kautta et voi ilmoittautua työnhakijaksi tai ilmoittaa muuttuneista tiedoistasi.

  • Jos olet ollut aiemmin TE-toimiston asiakas, mutta et voi tunnistautua Oma asiointi -palveluun, ota yhteyttä TE-puhelinpalveluun.
  • Jos et ole ollut koskaan TE-toimiston asiakkaana ja et voi tunnistautua Oma asiointi -palveluun, ilmoittaudu työnhakijaksi asioimalla henkilökohtaisesti lähimmässä TE-toimistossa tai asiointipisteessä. Ota mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus asiointisi onnistumiseksi.

Oma asiointi -verkkopalvelussa työnhaun voivat käynnistää vain EU/ETA-maiden kansalaiset. Jos et ole EU/ETA-alueen tai Sveitsin kansalainen, ole hyvä ja käy työnhaun käynnistämiseksi henkilökohtaisesti Pirkanmaan TE-toimiston Tampereen toimipaikassa, jossa saat työnhaun ohjaajalta apua työnhakijaksi ilmoittautumisessa. Otathan mukaasi virallisen henkilöllisyystodistuksen asiointisi onnistumiseksi. Työnhaun ohjaajat auttavat sinua tarvittaessa verkkoasioinnissa ja apua saat myös TE-puhelinpalvelun kautta.

TE-palvelut ja yhteys asiakkaisiin

Pirkanmaan TE-toimisto on yhteydessä sinuun seuraavin tavoin

  • kirjepostilla ja sähköpostitse,
  • puhelimitse 0295-alkuisesta numerosta ja tekstiviestein,
  • sähköisin palvelutiedottein.
Sivu päivitetty 1.6.2023

Päivitetty: 18.08.2023