Alkuvaiheen palvelut

Tarjoamme kattavaa tukea yrittäjyyden taipaleelle. Saat kauttamme maksuttomana ja henkilökohtaisena neuvontana tietoa taloudesta, markkinoinnista, yrittäjän velvollisuuksista sekä myös yrittäjän taloudellisesta turvasta.

Palveluumme kuuluvat starttirahapäätösten teko, yrityksen palvelutarvearviot sekä ohjaus yrittäjille tai yrittäjyyttä miettiville heille parhaiten soveltuviin palveluihin kuten Yrittäjyysbuustiin.

Yritystoiminnan jo pyöriessä ohjaamme ja tuemme edelleen liiketoimintasi kasvua. Tiimimme koostuu eri alojen asiantuntijoista, joilla jokaisella on vankka tieto ja kokemusta yrittäjyydestä.

Asiantuntijamme

Aloittavan yrittäjän palvelut

Kun tarvitset lisätietoja yritystoiminnan aloittamisesta ja starttirahasta, ole yhteydessä alkavan yrittäjän asiantuntijoihin.

  • Fraix-Babuchon Jenni, puh. 0295 045 831
  • Lepistö Jarmo, puh. 0295 045 649
  • Niemelä Joonas, puh. 0295 045 644

Aloittaneen yrittäjän palvelut

Kun olet jo yritystoimintasi alkutaipaleella ja tarvitset lisätietoa yrityksesi kehittämisen tueksi, ole yhteydessä asiantuntijoihimme.

  • Räisänen Sini, puh. 0295 045 627, Yrittäjyysbuusti
  • Salo Sari, puh. 0295 045 263

​​Kaikki asiantuntijoiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Jätä yhteydenottopyyntö Pirkanmaan TE-palveluiden yrityspalveluille​​ (webropolsurveys.com)

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on ainutlaatuinen palvelumalli, joka antaa tehokasta tukea yrittäjyyttä suunnitteleville ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimiville. Sen tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Sivu päivitetty 3.10.2022

Päivitetty: 21.11.2022