Yksilöllinen rekrytointikoulutus

Yksilöllinen rekrykoulutus on tarkoitettu Pirkanmaan alueen työttömille tai työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka haluavat kouluttautua työtehtäviin työelämälähtöisesti. Sen tavoitteena on kouluttaa työntekijöitä työvoimaa tarvitseviin yrityksiin Pirkanmaan alueelle.

Koulutuksella tuleva työntekijä saa työllistymiseen vaadittavat ammatilliset valmiudet. Räätälöity koulutus antaa yritykselle työtehtäviinsä koulutetun, ammattitaitoisen ja motivoituneen työntekijän. Koulutus soveltuu lähes kaikille toimialoille.

Kuinka mukaan? 

Yksilöllisessä rekrytointikoulutuksessa työnhakija etsii ensin yrityksen, jolla on työntekijän tarve. Työnantaja ja työnhakija ovat sen jälkeen yhteydessä kouluttajan edustajaan ja saavat opastusta prosessin etenemiseen.

Koulutus voi käynnistyä myös työnantajan aloitteesta, jos valmista työntekijää ei ole löytynyt. Näissä tapauksissa koulutus käynnistyy avoimella hakuilmoituksella, joka julkaistaan TE-palveluiden valtakunnallisen sivuston haussa olevissa työvoimakoulutuksissa.

Huomaathan, että hakemus yksilölliseen rekrytointikoulutukseen jätetään vasta, kun sopiva työnantaja ja työpaikka on löytynyt.

Koulutuksen kesto räätälöidään joustavasti opiskelijan ja työnantajayrityksen tarpeen mukaan. Koulutuksen opiskelijakohtainen kesto on enintään 120 työpäivää. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on esillä ja löydettäviss TE-palveluiden valtakunnallisesta koulutushakukoneesta koulutusnumerolla 690319.

Haussa olevat työvoimakoulutukset

Pirkanmaan yksilöllisen rekrykoulutuksen hakuilmoitus

Lisätietoa

Lisätietoja yksilöllisestä rekrytointikoulutuksesta saat Pirkanmaan TE-toimiston asiantuntijoilta Mervi Jokinen, puh. 0295 045 585 tai Tarja Lempinen, puh. 0295 045 648. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Lisätietoa yksilöllisen rekrytointikoulutuksen kouluttajasta

Yksilöllinen rekrytointikoulutus Pirkanmaalla

 

Päivitetty 1.12.2020
Oma
asiointi