Yksilöllinen rekrytointikoulutus

Yksilöllinen RekryKoulutus on tarkoitettu Pirkanmaan alueen työttömille tai työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka haluavat kouluttautua työtehtäviin työelämälähtöisesti. Sen tavoitteena on kouluttaa työntekijöitä työvoimaa tarvitseviin yrityksiin Pirkanmaan alueelle.

Koulutuksella tuleva työntekijä saa työllistymiseen vaadittavat ammatilliset valmiudet. Räätälöity koulutus antaa yritykselle työtehtäviinsä koulutetun, ammattitaitoisen ja motivoituneen työntekijän. Koulutus soveltuu lähes kaikille toimialoille.

Kuinka mukaan?

Yksilölliseen rekrytointikoulutukseen päädytään ensisijaisesti työtä etsivän henkilön aloitteesta. Työnhakija etsii ensin työnantajayrityksen, jolla on tarve uudelle työntekijälle. Sen jälkeen osapuolet ovat yhteydessä suoraan kouluttajan edustajaan prosessin etenemiseksi.

Koulutus voi käynnistyä myös työnantajan aloitteesta, jos valmista työntekijää ei ole löytynyt. Näissä tapauksissa koulutus käynnistyy avoimella hakuilmoituksella, joka julkaistaan TE-palveluiden valtakunnallisen sivuston haussa olevissa työvoimakoulutuksissa.

Huomaathan, että yksilölliseen rekrytointikoulutukseen jätetään hakemus vasta, kun sopiva työnantaja ja työpaikka on löytynyt.

Koulutuksen kesto räätälöidään joustavasti opiskelijan ja työnantajayrityksen tarpeen mukaan. Koulutuksen opiskelijakohtainen kesto on vähintään 10 työpäivää ja enintään 120 työpäivää. Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on esillä ja löydettävissä TE-palveluiden valtakunnallisesta koulutushakukoneesta.

Lisätietoa

TE-palveluiden yhteyshenkilöt:

  • Ulla Leppänen, puh. 0295 045 816
  • Tomi Aalto, puh. 0295 045 997

Asiantuntijoiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Sivu päivitetty 11.12.2023

Päivitetty: 11.12.2023