Tietosuojaselosteet

Tietojen käsittely Pirkanmaan TE-toimistossa perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen.

Henkilötietoja käsitellään työ- ja elinkeinotoimistossa virkavastuulla. Järjestelmän käyttöoikeuksien hallinnalla on varmistettu, että järjestelmään tallennettuja tietoja voivat tarkastella vain siihen oikeutetut virkailijat. Virkailijoiden käyttöoikeudet määrittelee toimiston johtaja tai TE-toimiston työjärjestyksessä määrätty muu virkamies.

EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyviä keskeisimpiä kysymyksiä

Mistä saan tietoa ja ohjeita omien tietojeni tarkastamiseen?

Voit tarkistaa tietojasi myös TE-palveluiden asiakastietojärjestelmässä Oma asiointi -palvelussa.

Voinko kieltää tai rajoittaa tietojeni käsittelyä?

Asiakkaan oikeus kieltää tai rajoittaa tietojen käsittelyä ei koske sellaista tilannetta, jossa tietojen käsittely perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. Siten tietojen käsittelyä TE-toimistossa ei voi kieltää tai rajoittaa.

Voinko poistaa tietojani?

Oikeus poistaa tietoja ei koske sellaista tilannetta, jossa tietojen käsittely perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. Siten tietojen käsittelyä TE-toimistossa ei voi kieltää tai rajoittaa.

Voinko kieltää tietojeni luovuttamisen toiselle viranomaiselle?

Oikeus kieltää tietojen luovutus toiselle rekisterinpitäjälle ei koske sellaista tilannetta, jossa tietojen siirto perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. Siten TE-toimistoa ei voi kieltää luovuttamasta tietoa toiselle viranomaiselle.

Voinko saada tietää, kuka on katsellut tietojani?

TE-toimisto ei pysty tarjoamaan lokitietoja tietojen katselusta. Asiakaspalvelun tietojärjestelmäämme jää aina merkintä, kun virkailija kirjautuu sisään. Järjestelmään ei kuitenkaan tallennu, kenen tietoja virkailija on katsellut.

Miten suojaan tietojani asioidessani TE-toimistossa?

Huolehdi, ettei papereitasi unohdu tulostimeen tai skanneriin, tyhjennä käyttämäsi asiakastietokoneen selainhistoria ja harjoita varovaisuutta puhuessasi henkilökohtaisista asioistasi avoimessa aulatilassa.

Pirkanmaan TE-toimiston Tampereen toimipisteen aulatilassa työskentelevät Spring Housen työnhaun ohjaajat eivät ole TE-toimiston virkailijoita.

Kuka on tietosuojavastaava?

Pirkanmaan TE-toimiston tietosuojavastaavana toimii KEHA-keskuksen tietosuojavastaava. Tietosuojavastaavan tavoitat tarvittaessa sähköpostitse osoitteella tietosuoja.keha@ely-keskus.fi. 

Mistä löydän Oma asiointi -palvelun tietosuojaselosteen?

Palvelun käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen voit tutustua Oma asiointi -palvelun ohjesivustolla.

Asiakastyytyväisyys

Kehitämme aktiivisesti Pirkanmaan TE-palveluiden toimitatapojamme paremman asiakaspalvelun hyväksi. 

TE-puhelinpalveluun soittaneilta asiakkailta keräämme palautetta satunnaisella otannalla tekstiviestitse. Palaute kerätään Elisa Dialogi-järjestelmää käyttäen, johon voi halutessaan vastata maksuttomasti ja helposti.

Työ- ja elinkeinoministeriö teettää vuosittain valtakunnallisia asiakaspalvelukyselyitä työnhakija- ja työnantaja-asiakkaille puhelinhaastatteluina. Kyselyt antavat tärkeää palautetta palvelumme laadusta. Keräämme sähköistä palautetta myös tapahtumistamme.

Voit jättää palautetta TE-toimiston toiminnasta ja palvelusta sekä paikallisten TE-toimistojen kotisivujen toimivuudesta sähköisen palautelomakkeen avulla. Kaikki saadut palautteet käsitellään asianmukaisesti.

Sivu päivitetty 3.11.2022

Päivitetty: 18.08.2023