Tietosuojaselosteet

Tietojen käsittely Pirkanmaan TE-toimistossa perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen.

Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 916/2012
Henkilötietoja käsitellään työ- ja elinkeinotoimistossa virkavastuulla. Järjestelmän käyttöoikeuksien hallinnalla on varmistettu, että järjestelmään tallennettuja tietoja voivat tarkastella vain siihen oikeutetut virkailijat. Virkailijoiden käyttöoikeudet määrittelee toimiston johtaja tai TE-toimiston työjärjestyksessä määrätty muu virkamies.

Tietosuoja ja henkilötietojen käsittely TE-toimiston tuottamissa työvoima- ja yrityspalveluissa

EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyviä keskeisimpiä kysymyksiä

Mistä saan tietoa ja ohjeita omien tietojeni tarkastamiseen?

Voit tarkistaa tietojasi myös TE-palveluiden asiakastietojärjestelmässä Oma asiointi -palvelussa.

Ohjeita tietojesi tarkastamiseen

Voinko kieltää tai rajoittaa tietojeni käsittelyä?

Asiakkaan oikeus kieltää tai rajoittaa tietojen käsittelyä ei koske sellaista tilannetta, jossa tietojen käsittely perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. Siten tietojen käsittelyä TE-toimistossa ei voi kieltää tai rajoittaa.

Voinko poistaa tietojani?

Oikeus poistaa tietoja ei koske sellaista tilannetta, jossa tietojen käsittely perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. Siten tietojen käsittelyä TE-toimistossa ei voi kieltää tai rajoittaa.

Voinko kieltää tietojeni luovuttamisen toiselle viranomaiselle?

Oikeus kieltää tietojen luovutus toiselle rekisterinpitäjälle ei koske sellaista tilannetta, jossa tietojen siirto perustuu lakisääteisen tehtävän suorittamiseen. Siten TE-toimistoa ei voi kieltää luovuttamasta tietoa toiselle viranomaiselle.

Voinko saada tietää, kuka on katsellut tietojani?

TE-toimisto ei pysty tarjoamaan lokitietoja tietojen katselusta. Asiakaspalvelun tietojärjestelmäämme jää aina merkintä, kun virkailija kirjautuu sisään. Järjestelmään ei kuitenkaan tallennu, kenen tietoja virkailija on katsellut.

Miten suojaan tietojani asioidessani TE-toimistossa?

Huolehdi, ettei papereitasi unohdu tulostimeen tai skanneriin, tyhjennä käyttämäsi asiakastietokoneen selainhistoria ja harjoita varovaisuutta puhuessasi henkilökohtaisista asioistasi avoimessa aulatilassa.

Pirkanmaan TE-toimiston Tampereen toimipisteen aulatilassa työskentelevät Spring Housen työnhaun ohjaajat eivät ole TE-toimiston virkailijoita.

Kuka on tietosuojavastaava?

Pirkanmaan TE-toimiston tietosuojavastaava on KEHA-keskuksen tietosuojavastaava Miika Pentikäinen. Tietosuojavastaavan tavoitat tarvittaessa sähköpostitse osoitteella tietosuoja.keha@ely-keskus.fi.

Mistä löydän Oma asiointi -palvelun tietosuojaselosteen?

Palvelun käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen voit tutustua Oma asiointi -palvelun ohjesivustolla.

Oma asiointi -palvelun käyttöehdot ja rekisteriseloste

Asiakastyytyväisyys

Haluamme kehittää toimitatapojamme jatkuvasti paremman asiakaspalvelun hyväksi. 

Keräämme puhelinpalveluumme soittaneilta asiakkailtamme palautetta satunnaisella otannalla. Palaute kerätään tekstiviestitse Elisa Dialogi-järjestelmää käyttäen, johon asiakkaamme voivat halutessaan vastata maksuttomasti ja helposti.

Työ- ja elinkeinoministeriö teettää vuosittain valtakunnallisia asiakaspalvelukyselyitä puhelinhaastatteluina työnhakija-asiakkaille ja työnantajille. Kyselyt antavat tärkeää palautetta palvelumme laadusta. Keräämme myös palautetta tapahtumistamme sähköisesti.

Voit jättää palautetta TE-toimiston toiminnasta ja palvelusta sekä paikallisten TE-toimistojen kotisivujen toimivuudesta sähköisen palautelomakkeen avulla. Kaikki saadut palautteet käsitellään asianmukaisesti.

Sähköinen palautelomake