Yhteistyökumppaneille

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) luo ratkaisuja rekrytoinnin ja työllistymisen tarpeisiin. Palvelemme koko maakunnan työnhakijoita, työnantajia ja yhteistyökumppaneita neljässätoista toimipaikassa. Palvelumme ovat saatavilla verkossa, puhelimitse sekä henkilökohtaisesti asioimalla.

Pirkanmaan TE-toimiston tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat yrittäjät, alueen kunnat, oppilaitokset, työnantaja- yrittäjä- ja työntekijäjärjestöt, erilaiset muut kolmannen sektorin edustajat, Kela, työttömyyskassat, valtion virastot ja laitokset sekä media.

Yhteistyökumppaneitamme varten kokoamme tälle sivulle erilaisia tilastoja ja katsauksia työvoimaan, työttömyyteen ja työllisyyteen liittyen. Pirkanmaan ELY-keskus laatii kuukausittain työllisyyskatsauksen, joka perustuu työ- ja elinkinoministeriön työvoimatilastoihin. Linkitämme työllisyyskatsaukset näille sivuille.

Pirkanmaan TE-toimiston johtaja on Riku Immonen, riku.immonen(at)te-toimisto.fi

Toimittajien ja tiedotusvälineiden yhteydenotot:  johdon assistentti Tuula Raivio, puh. 0295 045 240, tuula.raivio(at)te-toimisto.fi.

Pirkanmaan ELYn työllisyyskatsaukset

Alueen tila ja näkymät  (ELY-keskus)

Pirkanmaan ammattibarometri II/2017 (Työllistymisen näkymät eri ammateissa)

Pirkanmaan TE-toimiston tilannekatsaukset

Oma
asiointi

MUUALLA VERKOSSA

Pirkanmaan sote-ja maakuntauudistus
Pirkanmaa 2019

 

Päivitetty 9.2.2017