Yksilöllinen rekrytointikoulutus

Koulutus on tarkoitettu Pirkanmaan alueen työttömille tai työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka haluavat kouluttautua työelämälähtöisesti erilaisiin työtehtäviin.

Tavoitteena on kouluttaa työntekijöitä työvoimaa tarvitseviin yrityksiin Pirkanmaan alueelle. Koulutus soveltuu lähes kaikille toimialoille. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on henkilökohtaisesti räätälöidyn koulutuksen avulla saada työnhakijalle ammatilliset valmiudet työllistymiseen. Tavoitteena on, että yritykset saavat työtehtäviinsä koulutettua, ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa.

Yksilöllisessä rekrytointikoulutuksessa työnhakija etsii ensin yrityksen, jolla on työntekijän tarve. Työnantaja ja työnhakija ovat sitten yhteydessä kouluttajan edustajaan, jolta he saavat opastusta prosessin etenemisestä.

Yksilöllinen rekrykoulutus voi käynnistyä myös työnantajan aloitteesta, kun valmista työntekijää ei muutoin lyödy. Silloin haettavana oleva koulutus löytyy osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi.

Hakemus yksilölliseen rekrytointikoulutukseen jätetään vasta, kun sopiva yritys/työpaikka on löytynyt.

Koulutuksen kesto räätälöidään joustavasti opiskelijan ja yrityksen tarpeiden mukaan siten, että kesto on enintään 120 työpäivää/opiskelija.

Koulutus on työvoimakoulutusta ja se löytyy te-palvelut.fi sivuilta koulutusnumerolla 683818.

Lisätietoa yksilöllisen rekrytointikoulutuksen kouluttajasta

Yksilöllinen rekrytointikoulutus Pirkanmaalla

 

Päivitetty 8.1.2019
Oma
asiointi