Yrittäjyysbuusti 2.0.

Suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toinen osa on nyt käytössäsi. Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Lisäksi palvelu tarjoaa lisää virtaa alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaan.

Palvelun tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen – tai vaikka auttaa vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin. Toiminta perustuu palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.

Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja. Seuraamalla tiedotustamme saat tarkempaa tietoa palvelun käytöstä ja siihen hakeutumisesta.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuusti -hankkeeseen. Hankkeessa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Hanketta rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto.

Yrittäjyybuustin palvelut löydät osoitteesta www.palvelualusta.fi

Lisätietoja

Lisätietoa Kasvubuustista löydät osoitteesta www.kasvubuusti.fi

Lisätietoa Yrittäjyysbuustista saat myös sähköpostitse osoitteesta yrittajyysbuusti@te-toimisto.fi

Oma
asiointi