Työpolku-valmennuspalvelu

Työpolku-valmennuksessa hiot työnhakutaitosi kuntoon ja varmistat työnhaun onnistumisen. Saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta vertaisryhmältä.

Työpolku-valmennus alkaa viiden (5) päivän ryhmämuotoisella lähijaksolla, jossa yhdessä valmentajan kanssa kartoitat osaamistasi ja työnhakusuunnitelmiasi. Saat valmentajalta tukea työnhakuasiakirjojen laatimiseen sekä vinkkejä työnhakuun eri kanavissa.

Lähijakson jälkeen valmennus jatkuu seuraavien kolmen kuukauden ajan. Saat kuukausittain vähintään 3 tuntia ohjausta, joka voi tapahtua ryhmässä tai valmentajan kanssa. Valmentajan lisäksi käytössäsi ovat myös rekrytointiasiantuntija ja koulutuspalvelujen asiantuntija.

Valmennuksen aikana on mahdollista saada työttömyysetuutta.

Valmennuspalvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja. Valmentajat ovat kokeneita työnhaun ja uraohjauksen ammattilaisia. Työpolku-valmennusta järjestetään Uudenmaan TE-toimiston alueella seuraavasti:

Helsinki (suomi, ruotsi, englanti):
Helsingin Ura-instituutti Oy ja Y4 Works Oy | Katja Noponen Oy

Vantaa, Espoo, Kirkkonummi (suomi ja englanti): CareeriaPlus (yhteistyössä Hyria Business Institute, Live Palvelut & Omnia koulutus) ja Arffman

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi (suomi): CareeriaPlus (yhteistyössä Hyria Business Institute, Live Palvelut & Omnia koulutus)

Lohja, Karkkila, Raasepori, Hanko ja Vihti (suomi, ruotsi): Luksia

Porvoo ja Loviisa (suomi, ruotsi): Helsingin Ura-instituutti Oy

Kiinnostuitko Työpolku-valmennuksesta? Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä Oma asiointi -palvelun kautta.