Kasvupalvelut

Kasvuväylä auttaa kasvun johtamisen ja rahoittamisen palveluiden löytämisessä.

Kasvuväylä on Uudenmaan TE-toimiston maksuton asiantuntijapalvelu yrityksille. Autamme kasvuhaluisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisen eri tarpeissa ja neuvomme yrityksen kehittymistä tukevat etenemisvaihtoehdot. Kasvuväylä auttaa esimerkiksi kun yrityksessä tarvitaan uutta, osaavaa työvoimaa tai näköpiirissä on uutta osaamista vaativa muutostilanne tai yritys tarvitsee rahoitusta kehittämisprojektiin.

Kun yrityksesi on kasvussa, muutostilanteessa tai etsit asiantuntija-apua liiketoiminnan kehittämiseen, Kasvuväylä on oikea osoite. Asiantuntijapalvelu on suunnattu yrittäjille ja yrityksille, ja se auttaa kaikissa liiketoiminnan kehitystarpeissa eteenpäin. Saat henkilökohtaista palvelua asiantuntijoiltamme, ja pääset etenemään nopeasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Kasvuväylän asiantuntijat neuvovat sinua kasvokkain, puhelimitse tai sähköisissä kanavissa.

Tutustu yritysten kehittämispalveluihin eli Kasvuväylään:

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijaan saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kasvuvayla@te-toimisto.fi.

Helpoin tapa PK-yritykselle lähteä liikkeelle ja ottaa selvää palvelumahdollisuuksista on täyttää maksuton kehittämiskartoitus. Kehittämiskartoitus antaa yleiskuvan yrityksesi tärkeimmistä kehittämiskohteista. Täytä verkossa kehittämiskartoituslomake ja lähetä se Kasvuväylän asiantuntijalle. Voit myös tulostaa lomakkeen itsellesi.

Asiantuntija ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, ja lomakkeelle täyttämiesi tietojen avulla käydään yhdessä läpi yrityksesi liiketoiminnan osa-alueet ja pyritään löytämään yrityksellesi sopiva palvelu eri vaihtoehdoista.

Euroopan sosiaalirahaston hankkeet yrityksille

Uudellamaalla toimii useita ESR-hankkeita. Osallistuminen on yrityksille pääasiassa maksutonta. Tarkemmat tiedot hankkeista löytyvät Taidon polku -sivustolta. Tutustu hankkeisiin:

Päivitetty: 18.08.2023