Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Sähköpostitiedote asiointiohjeista koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen 27.3.2020

Asiointiohjeita koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen

Sähköpostitiedote lähetettiin Pirkanmaan alueen työnhakija-asiakkaille. Jos tilanteessasi on tapahtunut muutoksia tai haluat päättää TE-palveluiden asiakkuutesi esimerkiksi työllistymisen tai eläkkeelle jäämisen vuoksi, annathan tiedon Oma asiointi -palvelumme kautta.

Noudatamme asiakaspalvelussamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n ja Aluehallintovirasto AVI:n ohjeita. Ensisijaiset asiointitavat kanssamme ovat verkko- ja puhelinasiointi. Voit asioida normaalisti Oma asiointi -palvelun, henkilöasiakkaiden TE-puhelinpalvelun ja chatin kautta. 

Ruuhkaantumisen välittämiseksi, käytäthän TE-puhelinpalvelua vain kiireellisissä tilanteissa. Asioi kanssamme ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi –palvelua käyttäen. Palvelussa voit ilmoittaa lähes kaikki palvelutarpeet ja työnhaun muutokset. Asiointiasi koskevissa kysymyksissä, tarkistathan ensin, onko kysymykseesi annettu jo vastaus sähköisessä Oma asiointi -palvelussa. Ethän soita TE-puhelinpalveluun pelkissä verkkoasioinnin käytön kysymyksissä. Ohjeita verkkoasiointiin saat chatin kautta tai puhelimitse Spring Housen työnhaun ohjaajalta. 

Pidämme Tampereen toimipaikkamme auki asiakirjojen jättämistä ja työnhaun aloittamista varten tilanteissa, joissa asiointi kanssamme ei ole muilla tavoin mahdollista. Rajoitamme toimipaikkamme asiointia enintään kymmeneen henkilöön kerrallaan ja vain tapauksiin, joissa asiointi on ehdottoman tarpeellinen. Ethän asioi aulapalvelutiloissamme, jos sinulla on flunssan oireita tai olet ollut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana.

TE-toimiston pyytämät asiakirjat toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti. Oma asiointi -palvelun käytön lisäksi, voit tarvittaessa lähettää asiakirjapostisi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi tai kirjepostitse osoitteella Pirkanmaan TE-toimisto, PL587, 33101 Tampere. Yhteispalvelupisteet vastaanottavat asiakirjoja eteenpäin toimitettavaksi oman aukiolonsa mukaan.

Toimiessasi TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan. Seuraathan tiedotustamme ja lue sinulle lähetetyt viestit huolella. 

Oma asiointi -palvelu
TE-palveluiden valtakunnalllinen puhelinpalvelu ja chat
Tärkeää tietoa asiointitavoista Pirkanmaan TE-toimiston kanssa
TE-palveluiden valtakunnalliset verkkosivut
Pirkanmaan TE-toimiston kotisivut
Pirkanmaan TE-toimiston yhteystiedot

Lisätietoja asioinnista saat verkkosivuiltamme

Kaikki asiakastapaamiset 13.4.2020 saakka muutetaan puhelin- tai videopuhelutapaamisiksi. Seuraamme tilannetta ja tarvittaessa jatkamme puhelin- ja videopuheluasiointia ilmoitettua ajankohtaa pidemmälle.
 
TE-toimiston asiakasinfot ja muut vastaavat tilaisuudet järjestetään mahdollisuuksien mukaan verkkolähetyksinä eli webinaareina tai asiakasvideoiden avulla. Kasvokkain järjestettävät tapahtumat ovat peruttu toistaiseksi. Seuraathan tapahtumakalenteriamme ja osallistu siellä ilmoitettuihin webinaareihin palvelutarpeesi mukaan. Ajankohtaisissa webinaareissa käsittelemme vuorovaikutteisesti esimerkiksi lomauttamista, TE-palveluiden verkko- ja etäasiointia sekä vastaamme työnhausta usein kysyttyihin kysymyksiin.

Pirkanmaan TE-toimiston järjestämät rekrytointitapahtumat ja muut tilaisuudet ovat peruttu toistaiseksi. Hallituksen suosituksen mukaan, pitäydymme järjestämästä tilaisuuksia 31.5.2020 saakka.

Asioi meillä
Usein kysyttyä koronaviruksen vaikutuksista
Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Jos sinut lomautetaan

Jos sinut lomautetaan, ilmoittaudu Oma asiointi -palvelussa työttömäksi työnhakijaksi heti ensimmäisenä lomautuspäivänä. Luethan lisätietoja lomautuksesta verkkosivuiltamme. Ilmoittaudu ja osallistu myös halutessasi Tietoa lomautetulle -verkkoluennoille tapahtumakalenterimme kautta.

Jos sinut lomautetaan

Tärkeitä yhteystietoja

Voit asioida normaalisti Oma asiointi -palvelun, henkilöasiakkaiden TE-puhelinpalvelun ja chatin kautta. Myös Spring Housen työnhaun ohjaus ja sähköisen asioinnin neuvonta palvelee sinua puhelimitse tai verkossa.

  • TE-palveluiden Oma asiointi  -palvelu osoitteessa www.te-palvelut.fi/omaasiointi
  • Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu palvelee numerossa 0295 025 500.
  • Apua verkkoasiointiin saat TE-palveluiden chatin kautta Oma asionti -palvelussa ja henkilöasiakkana puhelinpalveluiden yhteystietosivuilta osoitteessa bit.ly/TEchat20.
  • Koulutusneuvonnan tavoitat numerosta 0295 020 702.
  • Työttömyysturvaneuvontaa saat numerosta 0295 020 701.
  • Pirkanmaan työnantaja- ja yritysasiakkaiden puhelinasiointi numerosta 0295 045 503.
  • Spring Housen työnhaun ohjaus ja sähköisen asioinnin neuvonta numerosta 040 631 2067 ja sähköpostitse osoitteesta pirkanmaa@springhouse.fi.

Päivitetty: 27.10.2022