Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-palveluita erilaisiin elämäntilanteisiin

Tarjoamme palveluita kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville asiakkaillemme. Yhdessä ammatinvalintapsykologin kanssa voit pohtia elämäntilannettasi, ominaisuuksiasi, työelämään liittyviä odotuksiasi, kiinnostuksiasi sekä aikaisempia kokemuksiasi koulutuksessa ja työssä. Jos haluat keskustella tilanteestasi, voit jättää yhteydenottopyynnön ammatinvalintapsykologille kotisivujemme kautta. TE-palvelujen psykologit ovat urasuunnittelun ja työelämän muutostilanteiden ammattilaisia. Psykologi voi auttaa sinua pohtimaan keinoja, miten voit helpottaa tilannettasi, löytää voimavaroja ja ratkaista ongelmiasi.

Focus Työpolut ja Työtalo -palveluohjelmat ovat suunnattu kaiken ikäisille asiakkaille, jotka hyötyvät pidempikestoisesta palvelusta. Niiden tavoitteena on luoda räätälöityjen uudenlaisten ratkaisujen avulla asiakkaille yksilöllisiä polkuja työelämään sekä reittejä työhön, yrittäjyyteen tai opiskeluun.

Paikalliset hankkeet tarjoavat pidempään työttömänä olleille työnhakijoille työmahdollisuuksia palkkatuella, työkokeilupaikkoja ja valmennusta. Hankkeet tarjoavat apua työmarkkinavalmiuksien ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä työpaikan etsimiseen. Tutustu Pirkanmaan hankkeisiin ja kiinnostuessasi toiminnasta, ole yhteydessä.

Tutustu palveluihin ja hyödynnä niitä osana työnhakuasi.

Ammatinvalintapsykologin palvelut, ammatinvalinta ja uraohjaus

Focus Työpolut ja Työtalo -palveluohjelmat

Pirkanmaan paikalliset hankkeet

Päivitetty: 27.10.2022