Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta

Noudatamme asiakaspalvelussamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n ja Aluehallintovirasto AVI:n ohjeita. Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta.

Toimi ohjeiden mukaan ja työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan

Kun toimit TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti, työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan. Esimerkiksi asiakastilaisuuksia saatetaan perua tai järjestää muulla tavoin. Tietoa päivitetään valtakunnallisille verkkosivuillemme ja paikallisten TE-toimistojen verkkosivuille sitä mukaan, kun sitä saadaan.

Asiointiasi koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä puhelimitse omaan TE-toimistoosi tai valtakunnalliseen puhelinpalveluun sopiaksesi, kuinka asiassasi edetään. Tarkista kuitenkin ensin, onko kysymykseesi annettu jo vastaus esimerkiksi sähköisessä Oma asiointi -palvelussa. Verkkopalvelu on käytössäsi 24/7.

Siirrymme mahdollisimman laajasti verkossa ja puhelimitse tapahtuvaan palveluun

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n suositusten mukaisesti, kasvokkain tapahtuvaa asiakaspalvelua toimistoissa joudutaan mahdollisesti rajoittamaan tartuntariskin minimoimiseksi. Siirrymme mahdollisimman laajasti laajasti verkossa ja puhelimitse tapahtuvaan palveluun. Puhelinpalvelumme voi ruuhkautua, joten jätäthän soittopyynnön aina kun sitä sinulle tarjotaan tai soita myöhemmin uudelleen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n antamien ohjeiden mukaisesti, epäillessäsi tartuntaa, olethan yhteydessä puhelimitse oman alueesi sairaalaan, terveyskeskuksesi päivystykseen tai valtakunnalliseen päivystysapuun numerossa 116 117.

Oma asiointi -palvelu

Paikalliset TE-palvelut