Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Tärkeää tietoa asiointitavoista Pirkanmaan TE-toimiston kanssa

Noudatamme asiakaspalvelussamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n ja Aluehallintovirasto AVI:n ohjeita. Ensisijaiset asiointitavat kanssamme ovat verkko- ja puhelinasiointi. Voit asioida normaalisti Oma asiointi -palvelun, henkilöasiakkaiden TE-puhelinpalvelun ja chatin kautta. Pidämme Tampereen toimipaikkamme auki asiakirjojen jättämistä ja työnhaun aloittamista varten tilanteissa, joissa asiointi kanssamme ei ole muilla tavoin mahdollista. Rajoitamme toimipaikan asiointia enintään kymmeneen henkilöön kerrallaan ja vain tapauksiin, joissa asiointi on ehdottoman tarpeellinen.

Ruuhkautumisen välittämiseksi, käytäthän TE-puhelinpalvelua vain kiireellisissä tilanteissa. Asioi kanssamme ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi –palvelua käyttäen. Palvelussa voit ilmoittaa lähes kaikki palvelutarpeet ja työnhaun muutokset. Myös TE-toimiston pyytämät asiakirjat toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti. Tarvittaessa voit lähettää asiakirjapostisi sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi tai kirjepostitse osoitteella Pirkanmaan TE-toimisto, PL587, 33101 Tampere. Yhteispalvelupisteet vastaanottavat asiakirjoja eteenpäin toimitettavaksi oman aukiolonsa mukaan.

Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta. Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita, vältäthän asiointia aulapalvelutiloissamme. Spring Housen työnhaun ohjausta ja sähköisen asioinnin neuvontaa saat myös puhelimitse tai verkossa.

Asiakastapahtumat, infotilaisuudet ja työnhaun valmennukset pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan verkossa tai perutaan koronavirusepidemiaan liittyvien varotoimien vuoksi.

  • TE-palveluiden Oma asiointi -palvelun löydät osoitteesta www.te-palvelut.fi/omaasiointi
  • Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu palvelee numerossa 0295 025 500
  • Koulutusneuvonnan tavoitat numerosta 0295 020 702
  • Työttömyysturvaneuvonta saat numerosta 0295 020 701
  • Pirkanmaan työnantaja- ja yritysasiakkaiden puhelinasiointi numerosta 0295 045 503
  • Spring Housen työnhaun ohjaus ja sähköisen asioinnin neuvonta numerosta 040 631 2067 ja sähköpostitse pirkanmaa@springhouse.fi

te-palvelut.fi

te-palvelut.fi/pirkanmaa

Asioi meillä

Pirkanmaan TE-palveluiden yhteystiedot