menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Uudenmaan TE-toimisto

Näillä sivuilla kerrotaan Uudenmaan TE-toimiston asioimiskäytännöistä. TE-palveluiden laaja palvelutarjonta esitellään valtakunnallisilla te-palvelut.fi -sivuilla. Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu ensisijaisesti verkossa Oma asiointi -palvelun kautta.

Toimipaikkojemme tiloissa on asiakastietokoneita, joita voit käyttää halutessasi. Jokaisessa toimipaikassamme on lisäksi verkkoneuvoja, joka opastaa ilmoittautumisessa tai työnhaun asiakirjojen tekemisessä. Jos tarvitset apua verkkopalveluidemme käytössä, otathan mukaan verkkopankkitunnuksesi. Niiden avulla pystyt kirjautumaan Oma asiointi -palveluun.

Huomaathan, että emme kirjoita todistusta työnhaun voimassaolosta emmekä työttömyyden alkamisesta. Voit tulostaa Oma asiointi -verkkopalvelusta todistuksen työnhaun voimassaolosta. Todistuksessa näkyy milloin työnhakusi on alkanut ja mikä on työllisyystilanteesi tulostuspäivänä. Vaihtoehtoisesti voit todistaa työnhaun voimassaolon työvoimapoliittisella lausunnolla tai työttömyysetuuden maksajan päätöksellä. Yhteistyötahomme voivat tarvittaessa soittaa myös Työlinjan viranomaislinjalle työnhaun voimassaoloon liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi TE-toimisto on yrityksesi apuna kaikissa henkilöstön hankintaan, kehittämiseen tai vähentämiseen liittyvissä tilanteissa. Verkkopalvelumme  avulla asioit kanssamme kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta.

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto palvelee 10 toimipaikassa. Voit asuinpaikastasi riippumatta asioida missä tahansa toimipaikoistamme.

» Viittomakieli: Näin asioit TE-palveluissa    
» Näin asioit TE-palveluissa (pdf,417kb)  
» Uudenmaan TE-toimiston monipuoliset palvelut verkossa (pdf,329kb)  
» Facebook: Uudenmaan TE-toimisto    

» Twitter: Työkkärin Molly-täti ja EGR Uusimaa

 

 

Oma
asiointi

 

Lisää tapahtumia

Tulosta