Asioi meillä

Asiointipalvelu henkilö- ja yritysasiakkaille
Asiointi tapahtuu kätevästi Oma asiointi -verkkopalvelumme kautta!

Henkilöasiakkaana voit mm. aloittaa tai päättää työnhakusi, muuttaa työnhakutietojasi tai vain katsella ja seurata asioidesi etenemistä, voit lähettää liitteitä, jättää yhteydenottopyynnön, ilmoittautua koulutuksiin tai hakea starttirahaa.

Yritysasiakkaana voit mm. jättää työpaikkailmoituksen, muokata hakua, jättää palkkatukihakemuksen ja lähettää palkkatuen maksatushakemuksen.

Oman asioinnin kautta saat asiasi nopeasti käsittelyyn ja pystyt seuraamaan asioidesi etenemistä!

Asiakkaaksi ilmoittautuminen ja asiointi verkkopalveluissa vaatii pankkitunnuksia tietosuojan vuoksi.

Toimipaikkojemme tiloissa on asiakastietokoneita, joita voit käyttää halutessasi. Jokaisessa toimipaikassamme on lisäksi verkkoneuvoja, joka opastaa ilmoittautumisessa tai työnhaun asiakirjojen tekemisessä. Jos tarvitset apua verkkopalveluidemme käytössä, otathan mukaan verkkopankkitunnuksesi. Niiden avulla pystyt kirjautumaan Oma asiointi -palveluun.

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto palvelee 10 toimipaikassa. Voit asuinpaikastasi riippumatta asioida missä tahansa toimipaikoistamme.

Yrittäjä: TE-toimisto on yrityksesi apuna kaikissa henkilöstön hankintaan, kehittämiseen tai vähentämiseen liittyvissä tilanteissa. Verkkopalvelumme avulla asioit kanssamme kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu ensin huolellisesti työnhakijan, työnantajan, yrittäjän tai ammatinvalinta ja uraohjauksen asiointiohjeisiin vasemmalla olevista linkeistä. Toimiessasi näin vältyt turhilta soitoilta ja käynneiltä TE-toimistossa.

» Uudenmaan TE-toimiston monipuoliset palvelut verkossa (pdf)

Oma
asiointi

Uudenmaan TE-toimiston info maahanmuuttajille (pdf)
(materiaalia päivitetään)

» arabia 1/2018
» somali 1/2018
» dari 1/2018
» sorani 1/2018
» farsi 1/2018
» english 1/2018
» viro 3/2017
» venäjä 1/2017
» suomi 1/2018

 

Ohje työnhakijaksi ilmoittautumisesta (video)

» somali
» arabia
» viro
» suomi

 

International House Helsinki