Paikalliset palvelut

Huomioithan, että koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta  Työhönvalmennus ja Polku-valmennuspalvelut ovat edelleen käytettävissäsi. Palveluntuottajat pystyvät järjestämään etävalmennusta esimerkiksi puhelin- ja videoyhteydellä. 

Neuvontapalvelut ja webinaarit

Tarjoamme työnhakusi tueksi yksilöllisistä neuvontapalvelua, joka toteutetaan puhelimitse tai verkossa. Lisäksi tarjoamme työnhakuun liittyviä maksuttomia webinaareja esimerkiksi sosiaalisen median käytöstä työnhaussa, piilotyöpaikoista ja yrittäjyyden eri muodoista.

Lue lisää neuvontapalveluista ja webinaareista.

Työllisyyden palvelutori

Työllisyyden palvelutorit tarjoavat työnhakuun ja koulutukseen liittyvää neuvontaa.

Työllisyyden palvelutorit palvelevat poikkeustilanteessa puhelimitse ja sähköpostitse:
Espoon työllisyyden palvelutorin yhteystiedot
Helsingin työllisyyden palvelutorin yhteystiedot

Työpolku- ja Urapolku -valmennuspalvelut

Tarvitsetko apua työnhaussa tai mietitkö, mitä oikeastaan haluaisit tehdä työksesi? Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa sinulle seuraavia maksuttomia valmennuksia:

Työhönvalmennus

Oletko epävarma siitä, miten markkinoit osaamistasi ja kiinnostustasi työnantajille? Oletko jo väsymässä siihen, että aktiivisesta työnhaustasi huolimatta et pääse haastatteluun tai saa palautetta hakemuksistasi? Voit saada apua työhönvalmentajan palveluista, lue lisää täältä.

Omavalmentaja Helsinki

Oletko helsinkiläinen ja ollut jo jonkin aikaa työttömänä? Nyt Sinulla on mahdollisuus saada omavalmentajan tuki jopa vuodeksi käyttöösi. Lähde hänen avullaan tavoittelemaan paikkaa työelämässä tai koulutuksessa! Lue lisää Omavalmentaja Helsinki -palvelusta täältä.

Omavalmentaja-palvelu toteutetaan koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa puhelimitse ja verkossa.

 

Minkälaisia palveluja Sinä toivot meiltä jatkossa?

Anna meille palautetta tämän linkin kautta. Mikäli et löytänyt paikallisista palveluistamme tai muista palveluistamme (mm. työnvälitys, työvoimakoulutus, Työpolku- ja Urapolku -valmennuspalvelut, omaehtoinen opiskelu, työkokeilu) itsellesi sopivaa, kerro millaista palvelua meiltä kaipaisit. Käytämme tietoa palveluidemme kehittämiseen.

Valtakunnalliset ja kaikille TE-toimistoille yhteiset palvelut löytyvät valtakunnallisista sivuilta.