Paikalliset palvelut

Työhönvalmennus

Oletko epävarma siitä, miten markkinoit osaamistasi ja kiinnostustasi työnantajille? Oletko jo väsymässä siihen, että aktiivisesta työnhaustasi huolimatta et pääse haastatteluun tai saa palautetta hakemuksistasi? Voit saada apua työhönvalmentajan palveluista, lue lisää täältä.

Työpolku- ja Urapolku -valmennuspalvelut

Työpolku- ja Urapolku -valmennuspalvelut jatkuvat helmikuussa 2020. Palvelujen  uudet verkkosivut ovat käytettävissä tammi-helmikuussa 2020. Jos olet kiinnostunut näistä valmennuksista, ota yhteyttä TE-toimistoon Oma asiointi -palvelun kautta.

Omavalmentaja Helsinki

Oletko helsinkiläinen ja ollut jo jonkin aikaa työttömänä? Nyt Sinulla on mahdollisuus saada omavalmentajan tuki jopa vuodeksi käyttöösi. Lähde hänen avullaan tavoittelemaan paikkaa työelämässä tai koulutuksessa! Lue lisää Omavalmentaja Helsinki -palvelusta täältä.

Työllisyyden palvelutori

Työllisyyden palvelutorit tarjoavat työnhakuun ja koulutukseen liittyvää neuvontaa. Espoon, Helsingin ja Vantaan palvelutoreille voi tulla keskustelemaan tarjolla olevista vaihtoehdoista ilman ajanvarausta eri asiantuntijoiden kanssa. Tutustu palvelutorien toimintaan.

 

Minkälaisia palveluja Sinä toivot meiltä jatkossa?

Anna meille palautetta tämän linkin kautta. Mikäli et löytänyt paikallisista palveluistamme tai muista palveluistamme (mm. työnvälitys, työvoimakoulutus, Työpolku- ja Urapolku -valmennuspalvelut, omaehtoinen opiskelu, työkokeilu) itsellesi sopivaa, kerro millaista palvelua meiltä kaipaisit. Käytämme tietoa palveluidemme kehittämiseen.

Valtakunnalliset ja kaikille TE-toimistoille yhteiset palvelut löytyvät valtakunnallisista sivuilta.