null EJY ry:n palvelut espoolaisille työnhakijoille keväällä 2020

EJY ry (Espoon Järjestöjen Yhteisö) järjestää keväällä 2020 Digitaidot työnhaussa -kurssin ja Avain työhön -projektin palveluiden esittelytilaisuuksia espoolaisille työnhakijoille.

EJY ry on sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan järjestöjen yhteistyöelin, joka edistää väestön hyvinvointia eri toimintamuodoin ja kehittää vapaaehtois- ja kansalaistoimintaa.

Digitaidot työnhaussa -kurssit järjestetään 9.3.-13.3. ja 16.3.-20.3. Opetusta on noin neljä tuntia päivässä ja kurssipäiviä on viisi.

Kurssin tavoitteena on vahvistaa digitaalisia perustaitoja, joita hakija tarvitsee työnhaussa, työhön palaamisessa ja työssä selviytymisesä. Tavoitteena on myös löytää osallistujalle polku työpaikkaan. Kurssilla käydään läpi Windows 10 -käyttöliittymän perusteet sekä opitaan miten työhakemus ja ansioluettelon laaditaan. Lisäksi opitaan hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa, löytämään tietoa työpaikoista ja koulutusmahdollisuuksista.

EJY ry:n Avain työhön -projektissa kartoitetaan espoolaisille työnhakijoille työpaikkoja ja työkokeilupaikkoja sekä tutustutaan tarvittaessa yhdessä koulutusmahdollisuuksiin. Projektin työntekijät tarjoavat yksilöllisiä palveluita Uudenmaan TE-toimiston asiakkaille, auttavat työhön ja koulutukseen liittyvien asioiden selvittämisessä sekä tiedonhaussa.

Palveluiden esittelytilaisuuksia järjestetään:
6.2 klo. 9.00
13.2 klo. 9.00
20.2 klo.9.00
5.3 klo. 9.00

Esittelytilaisuudet ja kurssit järjestetään projektin toimitiloissa Tapiolassa, Kansalaistoiminnan keskuksessa (Kauppamiehentie 6, 2. kerros).

Lisätietoja esittelytilaisuuksista ja kurssista antaa:

Ari Haapanen
p.050 475 5108
ari.haapanen@ejy.fi

Lue toiminnasta lisää EJY ry:n sivuilta.