null Hei maahanmuuttaja, täydennä koulutustasi ja työllisty!

Osaaminen käyttöön Suomessa -hankkeessa nyt haku käynnissä kolmeen maksuttomaan koulutukseen. Hankkeen tavoitteena on tarjota lisäkoulutusta korkeakoulututkinnon suorittaneille maahanmuuttajille ja auttaa heitä työllistymään osaamistaan ja koulutustaan vastaavaan työhön Suomessa. Opetushallituksen rahoittama hanke edistää pääkaupunkiseudulla korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien kotoutumisen edistämistä osaamisen tunnistamisella ja nopealla siirtymisellä koulutus- ja urapolulle. Koulutus edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (vähintään B1-taso eli YKI-testin taso 3).

Nyt haku käynnissä kolmeen koulutukseen: ole nopea, sillä osassa haku päättyy jo 11.8.2019!

Oletko matkailu- ja ravitsemisalan tai muun korkeakoulututkinnon suorittanut maahanmuuttaja ja sinulla on matkailu-, ravitsemisalan tai palveluliiketoiminnan työkokemusta? Oletko motivoitunut ja innostunut oppimaan uutta? Silloin tämä matkailu- ja ravitsemusalan lisäkoulutus on sinua varten! Hae 11.8. mennessä.

Asiantuntijatyöhön kiinteistö- ja rakennusalalle -koulutuksessa voit työllistyä kiinteistöpalveluiden sekä rakennus- ja talotekniikkaurakoinnin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Haku päättyy 11.8.2019.

Oletko suorittanut sairaanhoitajatutkinnon EU/ETA-maassa? Täydennä osaamistasi ja pätevöidy työskentelemään sairaanhoitajana Suomessa! Koulutukseen on jatkuva haku. Katso lisää sairaanhoitajan täydennyskoulutuksen sivuilta.

Osaaminen käyttöön Suomessa -hankkeen verkkosivut löytyvät täältä.