null Helsingin TYP tutuksi - uusi video kertoo monipuolisista palveluista

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu, eli TYP, on TE-toimiston, kunnan ja Kelan yhteinen toimintamalli jonka tarkoituksena on tukea erityisesti pitkään työttömänä olleiden työllistymisprosessia.

Asiakas saa tarpeen mukaan palvelua työnhaussa, terveydenhoidossa, sosiaalityössä sekä hakeutumisessa koulutukseen tai kuntoutukseen. TYP:n kautta asiakkaan on mahdollista osallistua verkostoitumistilaisuuksiin ja saada monenlaista neuvontaa ja ohjausta esimerkiksi velkojen tai talouden hoitoon liittyen.

Helsingin TYP:n uunituoreella videolla kerrotaan, millaisin keinoin TYP:issä voidaan auttaa asiakasta pääsemään työelämään.

TYP:n asiakkaaksi pääsee Uudellamaalla TE-toimiston, alueen sosiaalitoimiston tai Kelan lähetteellä. Helsingin lisäksi yhteispalvelua tarjotaan myös monessa muussa paikassa Uudellamaalla. Tarkemmat tiedot palvelusta ja siihen pääsemisestä löytyvät täältä: http://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa-tyovoiman-palvelukeskus

Tussitaikurit loihti hienon animaation Helsingin TYP:n monialaisista työllisyydenhoidon palveluista, mukana myös Uudenmaan TE-palvelut ja Kela - Fpa. Katso video alta, tai klikkaamalla tästä.