null Kalenteri esiin - itäisen Uudenmaan suurin rekrytointitapahtuma DuuniTehdas lähestyy

Itäisen Uudenmaan suurin rekrytointi- ja koulutustapahtuma DuuniTehdas järjestetään tänä vuonna 11. helmikuuta kello 10–15 Taidetehtaalla Porvoossa. Tilaisuus on maksuton niin näytteilleasettajille kuin messuvieraillekin.

DuuniTehtaan tärkeimpänä ajatuksena on saattaa työnhakijat ja työnantajat yhteen.

"Tapahtumassa esitellään eri toimialojen työllistymismahdollisuuksia aina kesätöistä pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Alueen työnantajille tilaisuus on tarkoitettu mahdollistamaan rekrytointeja", Uudenmaan TE-toimiston osaamisen kehittämispalvelujen palvelupäällikkö Jarmo Valtonen esittelee.

Lisäksi kävijöillä on mahdollisuus tutustua alueen työmarkkinoihin, oppilaitoksiin ja täyttää työhakemuksia sekä laatia CV rekrytoinnin ammattilaisten avustamana.

DuuniTehdas toteutetaan jo toista kertaa. Vuonna 2015 järjestetty rekrytointitapahtuma osoittautui menestykseksi yli 4000 kävijällään.

"Työmarkkinatilanne on edelleen haasteellinen, ja kaikki työn ja tekijän kohtaamiseen tähtäävät toimenpiteet ovat tarpeellisia."

Edelliseen vuoteen verrattuna tapahtumaa on entisestään kasvatettu. Nyt käytössä on sekä Taidetehtaan Avantisali että Tehdassali. Uutuutena messuilla on oppilaitosten laaja edustus kevään yhteishakuja ajatellen.

"Rekrytointitapahtumista saatu palaute on ollut pääosin ylistävää sekä työnhakijoilta että näytteilleasettajilta", Jarmo Valtonen kertoo.

Erilaisten rekrytointitapahtumien järjestäminen vaatii aina paljon työtä, mutta monessa mielessä se on hyvin palkitsevaa.

"Jokainen solmittu työsuhde tai nuoren päätös koulutukseen hakemisesta on suuri voitto ja merkki siitä, että tapahtuman järjestäminen kannattaa."

DuuniTehtaan järjestävät Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy ja Porvoon kaupunki yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Porvoon DuuniTehdas

  • järjestetään 11.2. kello 10–15 Taidetehtaalla (Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo)
  • on maksuton niin näytteilleasettajille kuin messuvieraillekin
  • Tapahtuman juontaa Uusimaan päätoimittaja Joonas Romppanen ja Östnylandin päätoimittaja Micaela Röman
  • Työnantajat ovat tavattavissa Avantisalissa
  • Oppilaitosten edustajat ovat Tehdassalin puolella
  • Sisäpihan torilla on tarjolla monen muotoista ohjelmaa liittyen koulutukseen ja työnhakuun.