null Porvoon DuuniTehtaasta kaavaillaan Uudenmaan suurinta rekrytapahtumaa

Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy sekä Porvoon kaupunki järjestävät ensi vuonna DuuniTehdas-rekrytointitapahtuman jo kolmannen kerran. Suurrekrytointimessut järjestetään Porvoon Taidetehtaalla tiistaina 7. helmikuuta 2017 kello 10–15.30. Tapahtuman juontaa taikuri ja mentalisti Noora Karma.

"Haluamme rakentaa DuuniTehtaasta ensi vuoden suurimman rekrytointitapahtuman Uudellamaalla. Aikaisemmat hyvät kokemukset tapahtumasta rohkaisivat meitä tähän tavoitteeseen", Uudenmaan TE-toimiston palveluesimies Jaakko Westerlund kertoo.

Työnantajien ja oppilaitosten ilmoittautuminen messuille on jo käynnistynyt. Ensimmäinen työnantaja ilmoittautui mukaan Vantaalta.

"Tänä vuonna DuuniTehdas ei ole tarkoitettu vain itäuusimaalaisille työnantajille ja työnhakijoille, vaan muualtakin kannattaa ehdottomasti osallistua."

Monella työnantajalla on tällä hetkellä kohtaanto-ongelma eli työpaikkoja on auki, mutta sopivia hakijoita ei löydy.

"DuuniTehdas on työnantajille ainutlaatuinen tilaisuus seuloa tarjolla olevaa työvoimaa ja tavata työnhakijoita kasvotusten. Pelkkien hakemusten perusteella työnhakijoista on hankala muodostaa kattavaa kokonaiskuvaa. Tällaisilla rekrytointimessuilla työnantaja säästää rekrytointiin kuluvaa aikaa ja vaivaa, kun pääsee heti tapaamaan työhakijoita", Jaakko Westerlund toteaa.

Tilaisuus on messuvieraille maksuton. Näytteilleasettajilta peritään kuitenkin osallistumismaksu, joka on 50 euroa.

Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 4000 kävijää ja mukana on ollut viitisenkymmentä työnantajaa, jotka tarjoavat erilaisia työllistymismahdollisuuksia kesätöistä pidempiin työsuhteisiin. Mukana on ollut myös laaja oppilaitosten edustus.