null Tule hiomaan työnhakutaitojasi maksuttomille luennoille. Syksyn uutuutena Periscope-lähetykset!

Uudenmaan TE-toimistossa alkaa syksyllä 2016 lukuisia maksuttomia ja kaikille avoimia työnhaun teemaluentoja.

Niitä pidetään neljässä eri toimipaikassamme; Itäkeskuksessa (Asiakkaankatu 3A, 4. kerros, Helsinki), Pasilassa (Ratapihantie 7, Helsinki, sisäänkäynti Veturitorin puolelta), Leppävaarassa (Upseerinkatu 3 B, Espoo) ja Tikkurilassa (Vernissakatu 1, 5. kerros, Vantaa). Teemaluentoja toteuttavat Spring Housen työnhaun ohjaajat.

"Suuri osa meidän luennoistamme on toiminnallisia eli ne eivät ole luentoja sanan perinteisessä merkityksessä. Joistain luennoista jopa yli puolet voi olla sitä, että teemme ryhmän kanssa yhdessä erilaisia osallistavia tehtäviä", Spring Housen kouluttaja ja koordinaattori Johanna Laitinen kertoo.

Kaksi tuntia kestävillä luennoilla käsitellään aina jotain tiettyä aihepiiriä. Teemoina ovat muun muassa hyvän työhakemuksen ja ansioluettelon ominaisuudet, piilotyöpaikkojen löytäminen, oman osaamisen esiin tuominen työhaastattelussa, sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa tai LinkedIn-profiilin työstäminen kuntoon.

Osallistua saa vaikka kaikille itseä kiinnostaville luennoille. Osallistujamäärä on kuitenkin rajattu, joten ilmoittautuminen kannattaa hoitaa hyvissä ajoin sähköpostitse. Kullakin toimipaikalla on oma sähköpostinsa, johon voi ilmoittautua: itakeskus@springhouse.fi, pasila@springhouse.fi, leppavaara@springhouse.fi ja tikkurila@springhouse.fi.

Katso syksyn 2016 teemaluentojen ajat täältä tai tapahtumakalenteristamme. Tervetuloa!

Uutuus: teemaluentoja nyt myös Periscopessa

Syksyn 2016 uutuutena tulevat työnhaun teemaluentojen Periscope-lähetykset. Monissa saamissamme asiakaspalautteissa on pyydetty sitä, että luentoja voisi katsoa myös netin välityksellä, jolloin teemaluennot eivät olisi niin aikaan ja paikkaan sidottuja.

Tulemme välittämään syksyn aikana ainakin kolme lähetystä, joita voi seurata tietokoneella osoitteessa www.periscope.tv/tepalvelutfi. Uusi lähetys ilmestyy ruudulle sen alkaessa. Katselua ei suositella Internet Explorer -selaimessa.

Voit seurata lähetystä myös puhelimellasi lataamalla ilmaisen Periscope-sovelluksen. Seuraa TE-palveluita (@TEpalvelutfi) Periscopessa, ja aseta lähetysilmoitukset päälle. Näin saat puhelimeesi push-ilmoituksen joka kerta, kun TE-palvelut lähettää. Pääset seuraamaan lähetystä ilmoituskuvakkeen kautta. Sovellus toimii iOS- ja Android -laitteilla. Lähetykset työnhaun teemaluennoista pysyvät Periscopessa noin kaksi viikkoa.

Mahdollisista ohjelmamuutoksista kerromme Twitterissä @TEpalvelutUUD.

Netin välityksellä pääset kuuntelemaan ja katselemaan seuraavia työnhaun teemaluentoja:

perjantaina 9.9. lähetetään Pasilasta Piilotyöpaikat -teemaluento,

PERUTTU: perjantaina 30.9. lähetetään Tikkurilasta CV ja työhakemus -teemaluento ja

perjantaina 21.10. lähetetään Pasilasta Sosiaalinen media työnhaussa -teemaluento.