null Uudenmaan TE-toimiston Raaseporin toimipaikka avoinna jatkossa maanantaisin ja torstaisin

Uudenmaan TE-toimiston Raaseporin toimipaikka palvelee asiakkaita toukokuusta alkaen maanantaisin ja torstaisin. Muutos koskee vain kasvokkain tarjottavaa palvelua. Jatkossakin asiakkailla on mahdollisuus saada palvelua kaikkina arkipäivinä esimerkiksi puhelimella tai verkossa.

Aukioloaikojen muutoksen taustalla on Raasepori-Hangon työllisyyden kuntakokeilun alkaminen 1.3.2021. Uudet aukioloajat tulevat voimaan 1.5.2021 alkaen.

Uudenmaan TE-toimiston Raaseporin toimipaikka on ollut asiakasmäärältään Uudenmaan toimipaikoista pienin. Työllisyyden kuntakokeilun alkaminen vähentää toimipaikan asiakasmäärää ja toimipaikassa työskentelevää henkilöstöä huomattavasti. Kuntakokeilun myötä lähes puolet Raaseporin toimipaikan henkilöstöstä sekä asiakkaista siirtyi Raasepori-Hangon työllisyyden kuntakokeiluun, jonka asiakaspalvelupaikat toimivat pääsääntöisesti kuntien tiloissa.

Raaseporin toimipaikan asiakaskäynnit keskitetään maanantaihin ja torstaihin. Samalla voidaan taata, että asiakaskäynnit noina päivinä ovat mahdollisimman sujuvia ja turvallisia niin asiakkaille kuin henkilöstölle.

Kesällä Raaseporin toimipaikka on suljettuna juhannuksesta heinäkuun loppuun, viimeinen aukiolopäivä ennen juhannusta on torstaina 24.6.2021. Toimipaikka avautuu jälleen maanantaina 2.8.2021.