​​​​Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa ajankohtaisista työllistymistä edistävistä palveluista, tapahtumista ja koulutuksista sähköisesti noin kahden viikon välein.

Sähköisiä palvelutiedotteita lukemalla pysyt ajan tasalla ja saat kätevästi tietoa ajankohtaistarjonnastamme. Palvelut kattavat mm. rekrytointitapahtumat, infotilaisuudet, eri koulutukset, työnhaun valmennukset ja yrittäjyyden palvelut.

Kaikki julkaistut palveutiedotteet löydät täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/web/guest/pirkanmaa/palvelutiedote

Voit myös tilata palvelutiedotteen omatoimisesti alla olevasta linkistä.

Tilaa sähköinen palvelutiedote
Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköisestä palvelutiedotteesta

null Häiriöitä puhelin- ja verkkoyhteyksissä

TE-puhelinpalvelujen puhelinpalvelut ja chat-palvelut sekä Yritys-Suomen puhelinpalvelut ovat suljettuna 3.11.2020 alkaneen tietoliikennehäiriön vuoksi.

Jos et ole saanut asiaasi hoidettua häiriön tai sen vuoksi ruuhkautuneen palvelun vuoksi, otathan myöhemmin uudelleen yhteyttä. Katsomme asiointipäiväksi ajankohdan, jolloin olet yrittänyt soittaa puhelinpalveluumme tai asioida verkossa. Häiriön vuoksi hoitamatta jääneet asiat voidaan korjata jälkikäteen.

Huomioithan, että puhelinpalveluiden ollessa suljettuna, voit jättää yhteydenottopyynnön TE-toimistoon Oma asiointi -palvelussa. Vastaavasti Oma asiointi -palvelun häiriötilanteissa voit ottaa yhteyttä TE-puhelinpalveluihin.

Jos jätät meille soittopyynnön, soitamme sinulle heti kun se on mahdollista. Valitettavasti emme häiriötilanteissa voi taata takaisinsoittoa samana päivänä.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Toimintaohjeita mahdollisiin häiriötilanteisiin

Häiriötiedotteet