TyöDesign - osatyökykyisten työhönvalmennus

  • Yksilöllinen valmennus, räätälöidään työkykysi mukaisesti
  • Mahdollisuus tarpeen mukaan osaamispassiin tai korttikoulutukseen: hygieniapassi, anniskelupassi, tulityökortti tai työturvallisuuskortti
  • Vapaaehtoinen ryhmävalmennus
  • Mahdollisuus tarpeen mukaan ammatinvalinnanohjaukseen
  • Ensisijaisesti kasvokkain tapahtuvaa valmennusta. Palvelun sisällöstä riippuen valmennusta voidaan järjestää myös puhelimitse tai virtuaalisesti. Vähintään puolet valmennuksesta tulee kuitenkin toteuttaa kasvokkain joko palveluntuottajan tiloissa tai muissa vastaavissa tiloissa.

Uudellamaalla työhönvalmennusta järjestetään osatyökykyisille työnhakija-asiakkaille, joilla on lääkärinlausunto osatyökykyisyydestään tai jotka kokevat itsensä osatyökykyisiksi. Kyseessä on yksilöllinen valmennus, jossa työskentelet yhdessä valmentajan kanssa tavoitteellisesti työllistymistä edistävien ratkaisujen saavuttamiseksi. Palvelun avulla voit löytää uusia mahdollisuuksia työuran jatkamiseksi. Tavoitteet ovat räätälöitävissä työkykysi mukaisesti osa-aikatyöstä kokoaikatyöhön, työkokeiluun tai opintoihin.

Valmennuksessa saat tukea työnhakuasiakirjojen laatimisessa ja työhaastatteluihin valmistautumisessa. Työhönvalmentajilla on tietoa eri alojen työllisyystilanteesta, ja heillä on kontakteja eri työnantajiin. Valmentajan ohjauksella löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla. Palveluntuottaja voi tulla kanssasi työpaikalle ja antaa työyhteisölle tietoa ja tukea osatyökykyisen työskentelyssä huomioon otettavista seikoista.

Sinun ei tarvitse olla työtön osallistuaksesi palveluun. Valmennus on osallistujalle maksuton.

Valmennus kestää maksimissaan 12 kuukautta. Saat palvelua vähintään 2 tuntia kuukaudessa. TyöDesign-valmennuksen palveluntuottaja on Eezy Valmennuskeskus.

Ilmoita kiinnostuksestasi hakeutumislomakkeella tai Oma asiointi -palvelussa. Vastuuasiantuntijasi on sinuun tämän jälkeen yhteydessä.

Päivitetty: 28.06.2024