Työhönvalmennus

Oletko epävarma siitä, miten markkinoit osaamistasi ja kiinnostustasi työnantajille? Oletko jo väsymässä siihen, että aktiivisesta työnhaustasi huolimatta et pääse haastatteluun tai saa palautetta hakemuksistasi? Koetko, että työnantajalla voi olla ennakkoluuloja palkata sinut, vaikka osaamisesi ja asenteesi on kunnossa?  Voit saada apua työhönvalmentajan palveluista.

Työhönvalmentajan tuella työhön tai koulutukseen

Valmennus on yksilövalmennusta, joka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Se painottuu työnhaun henkilökohtaiseen tukeen, sopivan työ- tai koulutuspaikan löytämiseen, työnhaussa tarvittavien asiakirjojen laatimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Työhönvalmentajilla on tietoa eri alojen työllisyystilanteesta ja heillä on kontakteja eri työnantajiin. Valmentajan ohjauksella löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla.

Jos yhteydenotto tai hakemus ei johda työpaikkaan, valmentaja analysoi kanssasi hakutilannetta. Kun sopiva työpaikka on löytynyt, työhönvalmentaja voi auttaa sinua alkuun työpaikalla. Työpaikka voi löytyä myös työkokeilun avulla. Työhönvalmennuksen aikana saat samaa etuutta kuin työttömänä.

Työhönvalmennuksesta sovitaan TE-toimiston asiantuntijan kanssa. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi työhönvalmennukseen täyttämällä oheisen lomakkeen. Voit myös kertoa toiveestasi osallistua työhönvalmennukseen, jos olet muuten yhteydessä TE-toimiston asiantuntijaan.

Elokuun alusta alkaen työhönvalmennusta on mahdollista jälleen toteuttaa kokonaan tai osittain myös kasvokkain tapahtuvana palveluna.

Uudellamaalla työhönvalmennuksen palveluntuottajina ovat Kiipulasäätiö, Spring House Oy ja Valmennuskeskus Public. Heidän verkkosivuiltaan löydät palveluesitteet ja esittelyvideot. Tutustu täältä: