Työhönvalmennus

Aikuisten työhönvalmennus

  • Yksilöllinen valmennus – räätälöidään sinulle sopivaksi!
  • Mahdollisuus tarpeen mukaan osaamispassiin tai korttikoulutukseen: hygieniapassi, anniskelupassi tai työturvallisuuskortti
  • Mahdollisuus tarpeen mukaan ammatinvalinnanohjaukseen
  • Apuna kokenut ammattivalmentaja

Valmennus on yksilövalmennusta, joka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Se painottuu työnhaun henkilökohtaiseen tukeen, sopivan työ- tai koulutuspaikan löytämiseen, työnhaussa tarvittavien asiakirjojen laatimiseen ja haastatteluun valmistautumiseen. Työhönvalmentajilla on tietoa eri alojen työllisyystilanteesta ja heillä on kontakteja eri työnantajiin. Valmentajan ohjauksella löydät ja tuot esille osaamisesi ja vahvuutesi työmarkkinoilla.

Aikuisten työhönvalmennus on yli 29-vuotiaille suunnattu valmennus, jossa sinua tuetaan työhön, koulutukseen tai työkokeiluun pääsyssä. Tavoitteet määräytyvät tilanteesi mukaan ja tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen olet päässyt juuri sinulle sopivaan ratkaisuun.

​​​​Valmennuksessa tutustut eri työnhaun menetelmiin ja hiot työnhakutaitojasi. Valmentaja arvioi kanssasi tilanteeseesi sopivia vaihtoehtoja. Valmennuksessa saatava tuki on konkreettista apua työ-, opiskelu- tai työkokeilupaikan hakuun ja urasuunnitteluun.
 

Valmennus kestää viidestä kuuteen kuukautta ja valmennuksen aikana saat henkilökohtaista palvelua vähintään 1,5–2 tuntia kuukaudessa. Voit osallistua valmennukseen etänä tai palveluntuottajan tiloissa.

Sinun ei tarvitse olla työtön osallistuaksesi palveluun. Valmennus on osallistujalle maksuton.

Pääset mukaan valmennukseen sopimalla siitä oman vastuuasiantuntijasi kanssa. Palvelu alkaa kahdeksan päivän kuluessa siitä, kun valmennukseen osallistumisesta on sovittu.

Ilmoita kiinnostuksestasi hakeutumislomakkeella tai Oma asiointi -palvelussa. Vastuuasiantuntijasi on sinuun tämän jälkeen yhteydessä.

Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen olet päässyt juuri sinulle sopivaan ratkaisuun!

Palvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja. Aikuisten työhönvalmennusta järjestävät palveluntuottajat:

Erityisryhmien työhönvalmennus

Uudellamaalla työhönvalmennusta järjestetään myös erityistä tukea tarvitseville. Palveluntuottajana on Kiipulasäätiö. Heidän verkkosivuiltaan löydät palvelun kohderyhmäkuvauksen, palveluesitteen ja esittelyvideon. Tutustu:

Erityistä tukea tarvitsevien työhönvalmennuksesta sovitaan TE-toimiston asiantuntijan kanssa. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi erityistä tukea tarvitsevien työhönvalmennukseen täyttämällä oheisen lomakkeen:

Päivitetty: 18.08.2023