Työpolku-valmennus

Elokuussa alkavat ryhmät toteutetaan etävalmennuksena. Syyskuussa ja myöhemmin alkavat ryhmät toteutetaan lähiopetuksessa.

Työpolku-valmennuksessa hiot työnhakutaitosi kuntoon ja varmistat työnhaun onnistumisen. Saat henkilökohtaista ohjausta ja sparrausta vertaisryhmältä.

Työpolku-valmennus alkaa viiden (5) päivän ryhmäjaksolla, jossa yhdessä valmentajan kanssa kartoitat osaamistasi ja työnhakusuunnitelmiasi. Saat valmentajalta tukea työnhakuasiakirjojen laatimiseen sekä vinkkejä työnhakuun eri kanavissa. Tämä jakso toteutetaan poikkeusoloissa etäyhteydellä.

Ryhmäjakson jälkeen valmennus jatkuu seuraavien kolmen kuukauden ajan. Saat kuukausittain vähintään 3 tuntia ohjausta, joka voi tapahtua ryhmässä tai valmentajan kanssa. Valmentajan lisäksi käytössäsi ovat myös rekrytointiasiantuntija ja koulutuspalvelujen asiantuntija.

Valmennuksen aikana on mahdollista saada työttömyysetuutta.

Valmennuspalvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja. Valmentajat ovat kokeneita työnhaun ja uraohjauksen ammattilaisia. Työpolku-valmennusta järjestetään Uudenmaan TE-toimiston alueella seuraavasti:

Helsinki (suomi, ruotsi, englanti):
Helsingin Ura-instituutti Oy ja Y4 Works Oy | Katja Noponen Oy

Vantaa, Espoo, Kirkkonummi (suomi ja englanti): CareeriaPlus (yhteistyössä Hyria Business Institute, Live Palvelut & Omnia koulutus) ja Arffman

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi (suomi): CareeriaPlus (yhteistyössä Hyria Business Institute, Live Palvelut & Omnia koulutus)

Lohja, Karkkila, Raasepori, Hanko ja Vihti (suomi, ruotsi): Luksia

Porvoo ja Loviisa (suomi, ruotsi): Helsingin Ura-instituutti Oy


Valmennusten aikataulut ja valmennuspaikkojen osoitetiedot löytyvät oheisesta liitetiedosta: Valmennusten aikataulut ja osoitetiedot (pdf)

Kiinnostuitko Työpolku-valmennuksesta? Täytä oheinen lomake ja hakeudu palveluun.