Urapolku-valmennus

Elokuussa alkavat ryhmät toteutetaan etävalmennuksena. Syyskuussa ja myöhemmin alkavat ryhmät toteutetaan lähiopetuksessa.

Urapolku-valmennus auttaa sinua löytämään vahvuutesi, uuden suunnan urallasi tai jopa uuden ammatin. Valmennus alkaa 15 päivän ryhmämuotoisella jaksolla, jossa yhdessä valmentajan kanssa kartoitat osaamistasi sekä selvität ammatinvalinta- ja koulutusmahdollisuuksia. Ryhmämuotoinen jakso toteutetaan poikkeusoloissa etäyhteydellä.

Aloitusjakson jälkeen valmennus jatkuu seuraavan kolmen kalenterikuukauden ajan. Saat tukea ja ohjausta työnhakuun sekä soveltuvan työ- tai koulutuspaikan löytämiseen ja siihen hakeutumiseen. Saat kuukausittain vähintään 3 tuntia ohjausta, joka voi tapahtua ryhmässä tai valmentajan kanssa. Valmentajan lisäksi käytössäsi ovat myös rekrytointiasiantuntija ja koulutuspalvelujen asiantuntija.

Valmennuksen aikana on mahdollista saada työttömyysetuutta.

Valmennuspalvelun toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppanina toimiva palveluntuottaja. Valmentajat ovat kokeneita työnhaun ja uraohjauksen ammattilaisia. Urapolku-valmennusta järjestetään Uudenmaan TE-toimiston alueella seuraavasti:

Helsinki (suomi, ruotsi, englanti): Helsingin Ura-instituutti Oy ja Y4 Works Oy | Katja Noponen Oy

Vantaa, Espoo, Kirkkonummi (suomi ja englanti): CareeriaPlus (yhteistyössä Hyria Business Institute, Live Palvelut & Omnia koulutus) ja Arffman

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi (suomi): CareeriaPlus (yhteistyössä Hyria Business Institute, Live Palvelut & Omnia koulutus)

Lohja, Karkkila, Raasepori, Hanko ja Vihti (suomi, ruotsi): Luksia

Porvoo ja Loviisa (suomi, ruotsi): Helsingin Ura-instituutti Oy


Valmennusten aikataulut ja valmennuspaikkojen osoitetiedot löytyvät oheisesta liitetiedosta: Valmennusten aikataulut ja osoitetiedot (pdf)

Kiinnostuitko Urapolku-valmennuksesta? Täytä oheinen lomake ja hakeudu valmennukseen.