Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Hyödynnä uusia digitaalisia palveluita

Työmarkkinatorin hakupalvelu on uusi tapa löytää omaa osaamista vastaavaa työtä. Luo itsellesi työnhakuprofiili ja kehitä kanssamme työnvälityksen tulevaisuuden kohtaamisympäristö. Profiilisi perusteella hakupalvelu ehdottaa osaamiseesi sopivia avoimia työpaikkoja. Työantajana voit tallentaa hakupalveluun kirjautumalla avoimia työpaikkoja ja saada sopivia ehdokkaita.

Suomi.fi verkkopalvelusta löydät julkiset palvelut ja tietoa eri tilanteisiin. Palvelu tarjoaa julkisen hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Verkkopalvelusta löydät myös entisen Yritys-Suomi -palvelun sisällöt yrittäjyyttä pohtivien osalta.

TE-chat auttaa sinua verkkoasiointiimme liittyvissä aiheissa. Voit käyttää palvelua arkisin klo 9-16 välisenä aikana verkkoasiointiin liittyvissä kysymyksissä. Henkilökohtaisia asioita et voi chatissä hoitaa, vaan niissä kannattaa käyttää verkko- tai puhelinpalvelua. Chat löytyy valtakunnallisten TE-sivujen lisäksi myös oma asiointi -palvelusta.

Työmarkkinatorin hakupalvelu

Suomi.fi

TE-palveluiden chat