null Nuori, löydä töitä Ohjaamo-rekryjen avulla

Helsingin, Espoon ja Vantaan Ohjaamot järjestävät pääkaupunkiseudun nuorille lukuisia rekrytointitilaisuuksia läpi syksyn. Ohjaamoiden henkilökunta on paikan päällä auttamassa nuoria työnhakijoita yksilöllisesti.

"Rekrytointitilaisuuksista nuoret saavat hyvää kokemusta ja itsevarmuutta. Tämä on hyvä tapa päästä suoraan työhaastatteluun ilman sähköisten järjestelmien kanssa taistelua, hakemusten lähettämistä ja haastattelupyynnön odottamista", Ohjaamo Vantaan yritysyhteistyön asiantuntija Tiia de Godzinsky sanoo.

Ainoa edellytys osallistumiselle on se, että työnhakija osoittaa motivaationsa tutustumalla työnantajaan ja tehtävään jo ennakkoon. Oma CV kannattaa ottaa mukaan. Jos CV:tä ei vielä ole, Ohjaamoiden henkilökunta auttaa mielellään sekä työhakemuksen että ansioluettelon teossa.

Joihinkin rekrytilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen. Tulosta tästä esite tulevista rekrytapahtumista pääkaupunkiseudulla.

Ohjaamo-toiminnan lähtökohtana nuoren kuulluksi tuleminen

Ohjaamo tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille monia eri palveluita saman katon alla. Moniammatillisen asiantuntijaryhmän avulla nuoren on mahdollista saada yksilöllistä ja räätälöityä tukea. Ajanvarausta ei tarvita, vaan Ohjaamoissa voi piipahtaa milloin vain aukioloaikojen puitteissa.

Opiskelu- ja työasioiden lisäksi nuoret voivat kääntyä Ohjaamon puoleen muun muassa asunnon etsimiseen, terveys- ja hyvinvointiasioihin, kaavakkeiden täyttämiseen, harrastustoimintaan ja verkostoitumiseen liittyvissä asioissa. Ohjaamoissa työskentelee niin TE-toimiston asiantuntijoita, työelämävalmentajia, terveydenhoitajia, psykologeja, opinto-ohjaajia kuin sosiaalityöntekijöitäkin. 

Katso kaikki Uudenmaan Ohjaamot erillisestä liitteestä.

Lisätietoa:

Helsinki http://ohjaamo.hel.fi/

Espoo www.ohjaamoespoo.fi

Vantaa www.vantaa.fi/ohjaamo