Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live uudistaa vuorovaikutteisen rekrytoinnin – Ensimmäinen lähetys 19.8.

Vuorovaikutteinen rekrytointikanava TE-live aloittaa lähetyksensä Pirkanmaalla 19.8. alkaen. Lähetyksiä voi seurata torstaista lähtien TE-live.fi-sivuilla sekä Pirkanmaan TE-toimiston YouTubessa ja Facebookissa.

TE-livessä tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista. Pirkanmaan TE-liven tuottamat lähetykset keskittyvät rekrytointeihin ja rekrytointikoulutuksiin. Konseptissa tuodaan työpaikat näkyviksi avoimella ja innostavalla viestinnällä.

Lähetyksiä voi seurata suorana netissä ja osallistua keskusteluun chatin kautta. Lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen tallenteina TE-liven nettisivuilla.

TE-live yhdistää uuden tekniikan ja työnantajien rekrytointitarpeet. On kaikkien etu, että osaava työntekijä löytää työpaikan mahdollisimman nopeasti. TE-live on osa Pirkanmaan TE-toimiston palvelukokonaisuutta. Palvelu palvelee kaikkia työnhakijoita ja työnantajia.

Sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa

TE-live on työnantajalle helposti lähestyttävä palvelu, sillä tuotantotiimi huolehtii koko lähetystuotannon etenemisestä. Lähetysten sisällöt suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

TE-livetiimi huolehtii siitä, että studiovieras tai etävieras on valmis lähetykseen. Työnantajan edustajan lisäksi lähetyksessä on aina myös mukana yrityksessä työskenteleviä työntekijöitä kertomassa, millaista työ on jokapäiväisen tekemisen tasolla.

Palvelu on ollut käytössä ja kehitteillä Pohjois-Savon TE-toimistossa vuodesta 2016 alkaen ja TE-live laajenee jokaiseen TE-toimistoon vuoden 2021 aikana.

Kullakin alueella lähetystuotannosta vastaa oma TE-live-tiimi. Rekrytointilähetyksestä kiinnostuvan työnantajan kannattaakin ottaa suoraan yhteyttä TE-live tiimiin, jonka yhteystiedot löytyvät te-liven verkkosivulta.

Tutustu TE-liveen tarkemmin:

Lisätietoja:

Tuottaja-toimittaja Nea Norismaa, TE-live-tiimi, Pirkanmaan TE-toimisto, p. 0295 045 222
Viestintäasiantuntija Minna Koivunen, Pirkanmaan TE-toimisto, p. 0295 045 610

sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@te-toimisto.

TE-liven logo

​​​​​​​

Päivitetty: 27.10.2022