null Uudenmaan TE-toimiston paikalliset palvelut työnhakusi tueksi poikkeustilanteessa

Tarjoamme työnhakusi tueksi ja osaamisesi kehittämiseksi useita maksuttomia palveluja myös poikkeustilanteessa.

Palvelut toteutetaan toistaiseksi puhelimitse tai verkossa, ja osallistuaksesi tarvitset vähintään puhelimen tai verkkoyhteyden.  Palveluja toteuttavat TE-toimiston yhteistyökumppaneina toimivat palveluntuottajat.

Uudenmaan TE-toimiston toimipaikoissa asiointia on rajoitettu toistaiseksi koronaepidemian hillitsemiseksi. Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme.

Yksilöllinen työnhaun ohjaus – nyt etäpalveluna! 

Jos kaipaat esimerkiksi neuvoja työnhakuusi, vinkkejä työnhakuasiakirjojen päivittämiseen, apua koulutusmahdollisuuksien etsintään tai opastusta TE-toimiston sähköisten palvelujen käyttämiseen, voit varata itsellesi ajan maksuttomaan neuvontapalveluun.
Palvelu toteutetaan puhelimitse tai verkossa (enintään 60 min). Palvelu on suunnattu kaikille työnhakijoille ja sen tuottaa sopimuskumppanimme Spring House Oy. Varaa itsellesi apua työnhakuun Spring Housen sivuilta.

Huomaathan, ettei Spring House Oy voi ottaa kantaa esimerkiksi työttömyysturvaan liittyviin asioihin, joissa suosittelemme jättämään yhteydenottopyynnön suoraan TE-toimistolle.

Webinaarit

Tarjoamme Sinulle myös työnhakuun ja TE-toimiston palveluihin liittyviä maksuttomia webinaareja esimerkiksi sosiaalisen median käytöstä työnhaussa, piilotyöpaikoista ja yrittäjyyden eri muodoista. Palvelu on suunnattu kaikille työnhakijoille ja sen tuottaa sopimuskumppanimme Spring House Oy. Tutustu valikoimaan ja ilmoittaudu itse mukaan Spring Housen sivuilla.

Pidempikestoiset yksilö- ja ryhmäpalvelut 

Voit osallistua myös pidempikestoisiin työnhakua ja urasuunnittelua tukeviin valmennuspalveluihin, kuten Polku-palvelut ja yksilöllinen Työhönvalmennus. Nämä palvelut on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille Uudenmaan TE-toimiston asiakkaille. Voit tutustua niihin Paikalliset palvelut -sivuillamme.

Jos kiinnostut valmennuksista, täytä hakeutumislomake verkkosivullamme.  TE-toimiston asiantuntija tarkistaa, soveltuuko palvelu sinulle, ja ottaa sinuun yhteyttä.

Työllisyyden palvelutorit

Työllisyyden palvelutorit tarjoavat työnhakuun ja koulutukseen liittyvää neuvontaa.

Työllisyyden palvelutorit palvelevat poikkeustilanteessa puhelimitse ja sähköpostitse:
Espoon työllisyyden palvelutorin yhteystiedot
Helsingin työllisyyden palvelutorin yhteystiedot

Ammatillinen työvoimakoulutus

Ammatillinen työvoimakoulutus on haussa normaaliin tapaan verkossa. Poikkeustilanteen takia lähiopetus järjestetään verkko-opetuksena. Joidenkin koulutusten aloituksia on siirretty, koska työssäoppimisen järjestäminen on haastavaa tai työnantajan rekrytointitarve on muuttunut. Lisätietoja koulutusvaihtoehdoista löydät sivuiltamme.

Mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen on kuitenkin edelleen tarjolla, ja uusia koulutuksia avataan hakuun.

Hakeutuminen palveluihin

Tutustu tarjolla oleviin palveluihin verkkosivuillamme ja hakeudu niihin annettujen ohjeiden mukaisesti. Kaikki tässä viestissä mainitut palvelumme ovat maksuttomia.