Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-live: HR-asiantuntijaksi Rastor-instituutin F.E.C. -koulutuksen avulla!

Haaveiletko urasta HR-työn parissa? Kaipaatko työllistymisesi tueksi syvällisempää osaamista henkilöstöhallinnon tehtävien eri osa-alueista? Tervetuloa TE-liveen kuulemaan lisää Rastor-instituutin tarjoamasta F.E.C. -koulutuksesta, kun studioon saapuvat asiakkuuspäällikkö Leea Pacheco Rastor-instituutista ja koulutuksen suorittanut henkilöstöjohtaja Esko Hartikainen Pancho Villasta.

HR-asiantuntija F.E.C on rekrytoiva koulutus, jossa osallistut korkeatasoiseen koulutukseen työskennellen samanaikaisesti tavoitteitasi ja osaamistasi vastaavissa työtehtävissä. HR-asiantuntija F.E.C rekrytoivassa koulutuksessa perehdyt laajasti henkilöstötyön eri osa-alueisiin. Saat tuoretta näkökulmaa ja ammatillista varmuutta kytkeä HR osaksi liiketoimintaa sekä valmiudet johdon ja esihenkilötyön tukemiseen ja toimivan HR-työn rakentamiseen. Koulutuksen yhteydessä voit suorittaa myös HR-asiantuntijan sertifikaatin, jolla todennat vankan HR-osaamisesi. Kouluttajinasi toimivat työelämän rautaiset ammattilaiset. Aikaisemmasta kokemuksestasi ja tavoitteistasi riippuen voit koulutuksen jälkeen työskennellä esimerkiksi HR-asiantuntijan, HR-koordinaattorin tai HR-päällikön tehtävissä.

Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alainen, toistaiseksi lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla HR-työhön soveltuva ammatillinen tai korkeakoulutus ja/tai kokemusta henkilöstötyön tehtävistä. Koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin. Soveltuvan taustaosaamisen lisäksi sinulla tulee olla vahva motivaatio kehittyä HR-osaajana ja toimia HR-tehtävissä. Sinulla tulee olla hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. F.E.C. -koulutukseen ei kuitenkaan voi osallistua, jos on alle 20-vuotias, täyspäiväinen opiskelija tai täyspäiväinen yrittäjä.

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-live.fi:ssä tai TE-live Hämeen YouTube-kanavalla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne TE-live.fi-sivulle sekä TE-live Hämeen YouTube-kanavalle.

Tervetuloa: https://te-live.fi/lahetykset/DdbElbB6U

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 4. elokuuta 2022, 14:00
Päättyy Päättyy: 4. elokuuta 2022, 14:30

Sijainti Sijainti: te-live.fi

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54


Päivitetty: 06.07.2023