Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2019

Pirkanmaan TE-toimisto toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2019

Toivotamme vuodenvaihteen myötä kuntien työllisyys- ja yrityspalvelujen alueellisesta kokeilusta asiakkaaksemme siirtyvät tervetulleiksi kattavien palveluidemme äärelle.

TE-toimistoon palaa tammikuussa alueellisesta työllisyyskokeilusta myös joukko virkailijoita kauttamme tapahtuvaan asiakastyöhön. Pirkanmaan TE-toimistolla on hyvät valmiudet vastaanottaa siirtyvät asiakkaat ja toimisto pyrkii varmistamaan kaikille asiakkaille katkeamattoman asioinnin ja palvelut muutostilanteessa. Enemmän tukea tarvitseville asiakkaille on tarjolla henkilökohtaista palvelua ja ohjausta.

Kuntien kanssa tehtävää yhteistyötä kehitetään ja suunnittelu on jo aloitettu. Alueellisen työllisyyskokeilun myötä syntyneitä hyviä käytäntöjä sovelletaan uusissa yhteistyömalleissa. TE-toimisto kehittää ja pilotoi työnantaja- ja henkilöasiakkaille tarjottavaa palveluvalikoimaa myös palveluntuottajien kanssa.

TE-palveluilla edistät työllistymistäsi


Palveluistamme saat tukea ja ohjausta osaamisesi kehittämiseen, ammatinvalintaan sekä työnhakusi tehostamiseen ja työllistymiseen.

TE-palveluiden valtakunnalliselta sivustolta löydät avoinna olevia työpaikkoja, haussa olevat työvoimakoulutukset ja tietoa TE-palveluista. Alueelliseen palvelutarjontaan voit tutustua Pirkanmaan TE-toimiston kotisivuilla ja sähköpostitse toimitettavan sähköisen palvelutiedotteemme kautta. Palvelutiedotteen ajankohtaistarjontaan tutustumalla ja myös sosiaalisen median kanaviamme seuraamalla saat tuoretta tietoa eri vaihtoehdoista työllistymisen edistämiseksi.

Asiointi TE-toimiston kanssa on mahdollistettu monen eri kanavan kautta. Oma asiointi -palvelussa voit ilmoittaa lähes kaikki palvelutarpeet ja työnhaun muutokset, ja se on käytössäsi vuorokauden ympäri.

TE-palveluiden valtakunnallinen sivusto

Pirkanmaan TE-toimiston kotisivu

Sähköinen palvelutiedote

Asiointi TE-toimiston kanssa

Oma asiointi -palvelu