Uudenmaan TE-toimiston ohje kesätyönhakijalle

Olet ilmoittautunut TE-toimistoon kesätyönhakijaksi. Lue tämä ohje huolellisesti, koska siinä on sinulle tärkeää tietoa asiakkuudesta. 

TE-toimiston asiakkuus 

Asiakkuutesi on voimassa 31.8.2018 saakka. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä TE-toimistoon. Me otamme yhteyttä sinuun tarvittaessa. Huomioithan myös, että päätoimisella opiskelijalla ei ole oikeutta työttömyysetuuteen (Työttömyysturvalaki 2 luku 10§). 

Hae aktiivisesti töitä ja käytä työnhakuun eri kanavia, kuten nettiä, avoimia hakemuksia, verkostoja ja henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Osallistu työnhakua ja työllistymistä edistäviin tilaisuuksiin omatoimisesti. Uudenmaan TE-toimiston paikallisilta sivuilta löydät tietoa tilaisuuksista ja tapahtumista, jotka ovat avoimia kaikille. Laita esittely itsestäsi CV-nettipalveluun ja luo profiili Työmarkkinatorin hakupalveluun

Jos tilanteessasi tapahtuu muutos, ilmoita siitä verkossa Oma asiointi -palvelun kautta. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi työllistyminen tai opintojen aloittaminen. Jos tarvitset todistuksen työnhakijana olostasi, se on saatavilla Oma asiointi -palvelussa. 

Lisätietoa TE-toimiston palveluista saat osoitteesta www.te-palvelut.fi. Valtakunnalliset TE-puhelinpalvelut antaa yleisneuvontaa työ- ja elinkeinopalveluista sekä opastusta verkkopalvelujen käyttöön.

 

Uudenmaan TE-toimisto sosiaalisessa mediassa: