null Uudenmaan TE-toimisto ylpeänä esittää: Tahdolla työhön -teemaviikko

Uudenmaan TE-toimisto järjestää Tahdolla työhön -teemaviikon 19.-23.3.2018 Helsingissä. Teemaviikon tapahtumia järjestetään Helsingin eri toimipisteissä. Viikon tarkoitus on tehdä TE-toimiston moninaisia palveluja tutuiksi työnhakijoille ja auttaa tehostamaan osallistujien työnhakua. Teemaviikolla on myös eri yrityksiä mukana, jotka hakevat palvelukseensa uusia työntekijöitä.

Teemaviikon ohjelma:

Maanantai 19.3.

  • Kansainvälisesti työhön -päivä klo 10-15 Pasilan toimipisteessä osoitteessa Ratapihantie 7, 00520 Helsinki (Sisäänkäynti Veturitorin puolelta). Tapahtuma on tarkoitettu ulkomaisille työnhakijoille, jotka etsivät työtä Suomesta. Paikalla työnantajista ovat mm. Posti, Medicum,Treamer, Cabonline ja ParkkiPate. Tapahtumassa on luvassa eri järjestöjen puheenvuoroja. Lisäksi halukkaat saavat koko päivän opastusta CV:n tekoon ja hakemuksiinsa ammattivalokuvaajan ottaman kuvan.  

Tiistai 20.3.

  • Kokemuksella työhön -teemapäivässä klo 9.30-13 Kampin toimipisteessä Antinkatu 1, 2. kerros, 00100 Helsinki ohjataan 50+ työnhakijoita tuomaan taitojaan ja osaamistaan esiin työnhaussa. Päivä huipentuu paneelikeskusteluun Tennispalatsissa klo 14-15 aiheella: "Onko ikä mahdollisuus vai rasite työmarkkinoilla?" Paneelissa on mukana TE-toimiston asiantuntijoita, psykologi, työnantaja ja tutkija.

Keskiviikko 21.3.

  • Innolla työhön ja Polku työhön -teemapäivää vietetään Stoassa ja Ohjaamo Helsingissä. Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48., klo 10-15.30 keskittyy neuvomaan nuoria työnhakijoita, joilla on hankaluuksia päästä töihin omalle alalleen. Stoassa, Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki (Itäkeskus) puolestaan järjestetään Polku työhön -teemapäivä klo 9-15.30, joka on suunnattu niille alle 30-vuotiaille, joita mietityttää tulevaisuus ja työllistyminen.

Torstai 22.3.

  • Kevytyrittäjyyttä esittelevä päivä Helsingin Ohjaamossa. Tarjolla on tietoiskuja ja neuvontaa kevytyrittäjyyteen ja yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Torstaina on myös Uudenmaan TE-toimiston Itäkeskuksen toimipisteessä, teemaluennot klo 10 kevytyrittäjyydestä ja klo 11 starttirahasta. (Asiakkaankatu 3 A, 4. krs, 00930 Helsinki)

Perjantai 23.3.

  • Uudenmaan TE-toimisto jalkautuu kaupunkilaisten pariin Helsingin rautatieasemalle. TE-toimiston asiantuntijat ovat paikalla klo 10-15 vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa TE-toimiston palveluista. Tapahtuman juontaa Johannes "Hatsolo" Hattunen, joka pitää myös kaksi innostavaa puheenvuoroa. Lisäksi tapahtumassa esiintyvät Tom Pöysti sekä Kalevauva.fi. Luvassa on myös CV-työpaja sekä ammattivalokuvaaja ottamassa hakemuskuvia työnhakijoista koko tapahtuman ajan.

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Tahdolla työhön -tapahtumaviikon sivut