Yrityspalvelut

Asiointi koronatilanteessa

Uudenmaan alueella yt-neuvotteluesitykset ja tiedot lomautuksista toimitetaan osoitteeseen: muutosturva.uusimaa@te-toimisto.fi

Uutiset ja ohjeet koronatilanteessa löydät TE-palveluiden valtakunnallisilta sivuilla:

Tutustu myös paikallisiin työnantajille tarkoitettuihin ohjeisiimme:

Tietoa toimipaikkojen aukioloajoista ja asiointiohjeista koronatilanteessa:

Asiointi normaalitilanteessa

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia.

Sähköisiä palveluita voi käyttää itsenäisesti työnantajan Oma asiointi -palvelussa. Yritykset ja työnantajat saavat neuvontaa ja palvelua myös valtakunnallisesta Yritys-Suomi -puhelinpalvelusta, numerosta 0295 020 500 (klo 9.00-16.15).

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston palvelut yrityksille ja työnantajille

Työnantaja, haluaisitko tietää tarkemmin TE-palveluista ja kuinka voimme auttaa sinua? Pyydä meidät yrityskäynnille! Yrityskäynnin voit varata soittamalla:

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Rekrytointipalvelut-sivulta löydät tietoa avoimen työpaikan ilmoittamisesta, ehdolle asettelusta, rekrytointitapahtumiin osallistumisesta, palkkatuesta ja työolosuhteiden järjestelytuesta:

TE-live on interaktiivinen rekrytointi- ja uutiskanava, jossa työnantajat ja työntekijät kohtaavat uudella, vuorovaikutteisemmalla tavalla.

TE-livessä työnantajat pääsevät itse esittelemään avoimia työpaikkojaan ja vastaamaan kiinnostuneiden työnhakijoiden kysymyksiin. TE-live tuottaa suoria lähetyksiä myös työelämän trendeistä ja koulutusmahdollisuuksista. Lähetyksiin voit osallistua kysymyksin ja kommentein reaaliajassa chatin kautta! Voit katsoa lähetyksiämme myös milloin vain jälkitallenteina YouTube-kanavaltamme.

TE-livessä työnantaja löytää osaavat työntekijät, tuoden samalla yritystään lähemmäksi sekä työnhakijoita että kuluttajia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityksesi rekrytointitarpeisiin sopiva TE-livelähetys!

Yhteydenotot sähköpostitse: tapahtumat.uusimaa@te-toimisto.fi tai puhelimitse: 0295 040 083. Käyntiosoite: Antinkatu 1, 00100 Helsinki.

Oletko kiinnostunut rekrytoimaan työntekijän EU:sta tai ETA-alueelta? Lue lisää miten EURES auttaa rekrytoinnissa Euroopasta:

Oletko rekrytoimassa ulkomailta työntekijää, joka tarvitsee työluvan? Lisätietoa työluvista:

Oletko perustamassa omaa yritystä tai kiinnostunut starttirahasta? Tutustu aloittavan yrittäjän palveluihin Uudellamaalla:

Onko organisaatiossasi tulossa YT-neuvottelut, irtisanomisia tai lomautuksia? Lue ohjeet valtakunnalliselta muutosturva-sivulta:

Jos olet kiinnostunut vuorotteluvapaasta, tutustu ehtoihin:

Tarvitseeko yrityksesi tukea kehittymiseen? Lue lisää miten voimme auttaa:

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluihin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla palvelukohtaisten postilaatikoiden kautta. Osoitteet löydät palvelukohtaisilta alasivuilta.

Oletko hakemassa TE-toimiston tai ELY-keskuksen myöntämien tukien maksatusta? Ota yhteyttä:

  • starttiraha: starttiraha.keha@ely-keskus.fi
  • palkkatuki: palkkatuki.keha@ely-keskus.fi
  • muissa maksatuksissa: maksatukset.keha@ely-keskus.fi

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut palvelevat puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9.00–16.15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa.