Yrityspalvelut

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä, työnantajia ja yrittäjiksi aikovia.

Sähköisiä palveluita voi käyttää itsenäisesti työnantajan Oma asiointi -palvelussa. Yritykset ja työnantajat saavat neuvontaa ja palvelua myös valtakunnallisesta Yritys-Suomi -puhelinpalvelusta, numerosta 0295 020 500 (klo 9.00-16.15).

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston palvelut yrityksille ja työnantajille

Työnantaja, haluaisitko tietää tarkemmin TE-palveluista ja kuinka voimme auttaa sinua? Pyydä meidät yrityskäynnille! Yrityskäynnin voit varata soittamalla:

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Rekrytointipalvelut-sivulta löydät tietoa avoimen työpaikan ilmoittamisesta, ehdolle asettelusta, rekrytointitapahtumiin osallistumisesta, palkkatuesta ja työolosuhteiden järjestelytuesta:

TE-live on interaktiivinen rekrytointi- ja uutiskanava, jossa työnantajat ja työntekijät kohtaavat uudella, vuorovaikutteisemmalla tavalla.

TE-livessä työnantajat pääsevät itse esittelemään avoimia työpaikkojaan ja vastaamaan kiinnostuneiden työnhakijoiden kysymyksiin. TE-live tuottaa suoria lähetyksiä myös työelämän trendeistä ja koulutusmahdollisuuksista. Lähetyksiin voit osallistua kysymyksin ja kommentein reaaliajassa chatin kautta! Voit katsoa lähetyksiämme myös milloin vain jälkitallenteina YouTube-kanavaltamme.

TE-livessä työnantaja löytää osaavat työntekijät, tuoden samalla yritystään lähemmäksi sekä työnhakijoita että kuluttajia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityksesi rekrytointitarpeisiin sopiva TE-livelähetys!

Yhteydenotot sähköpostitse: rekrytointi.uusimaa@te-toimisto.fi tai puhelimitse: 0295 040 002. Käyntiosoite: Antinkatu 1, 00100 Helsinki.

Oletko kiinnostunut rekrytoimaan työntekijän EU:sta tai ETA-alueelta? Lue lisää miten EURES auttaa rekrytoinnissa Euroopasta:

Oletko rekrytoimassa ulkomailta työntekijää, joka tarvitsee työluvan? Lisätietoa työluvista:

Tästä löydät oppaan, jossa on hyödyllistä tietoa työnantajille, jotka harkitsevat kansainvälistä rekrytointia. Opas seuraa rekrytointiprosessin vaiheita rekrytoinnin suunnittelusta työntekijän aloittamiseen.

Oletko perustamassa omaa yritystä tai kiinnostunut starttirahasta? Tutustu aloittavan yrittäjän palveluihin Uudellamaalla:

Onko organisaatiossasi tulossa YT-neuvottelut, irtisanomisia tai lomautuksia? Lue ohjeet valtakunnalliselta muutosturva-sivulta:

Jos olet kiinnostunut vuorotteluvapaasta, tutustu ehtoihin:

Tarvitseeko yrityksesi tukea kehittymiseen? Lue lisää miten voimme auttaa:

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluihin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla palvelukohtaisten postilaatikoiden kautta. Osoitteet löydät palvelukohtaisilta alasivuilta.

Oletko hakemassa TE-toimiston tai ELY-keskuksen myöntämien tukien maksatusta? Ota yhteyttä:

  • starttiraha: starttiraha.keha@ely-keskus.fi
  • palkkatuki: palkkatuki.keha@ely-keskus.fi
  • muissa maksatuksissa: maksatukset.keha@ely-keskus.fi

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut palvelevat puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9.00–16.15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa.

Yrityspalvelujen asiantuntijat tavoittaa henkilökohtaisesti Uudenmaan TE-toimiston Helsingin keskustan toimipaikasta (Antinkatu 1, 2. kerros). Muihin toimipaikkoihin (Vantaa, Espoo, Raasepori, Lohja, Järvenpää, Hyvinkää ja Porvoo) voi sopia tapaamisen ajanvarauksella toimipaikan aukioloaikoina, jos yrityspalvelun asiantuntija ei ole paikalla.

Päivitetty: 18.08.2023