null Rekryteringsmässan DonFabriken som är störst i sitt slag i Östnyland har nu som målsättning att bli störst i hela Nyland

DonFabriken i Konstfabriken i Borgå den 6 februari 2018.

DonFabriken erövrar Konstfabriken i Borgå tisdagen den 6.2.2018 kl. 10.00 – 15.30. Evenemanget arrangeras i samarbete av Nylands TE-byrå, Posintra Oy och Borgå stad. Du hittar mera information på de nya hemsidorna www.duunitehdas.fi.

Under tidigare år har DonFabriken haft över 4000 besökare och i evenemanget har deltagit ett femtiotal arbetsgivare. Förra gången evenemanget arrangerades deltog även 15 läroinrättningar. Detta år har DonFabriken som målsättning att vara en av Nylands största rekryteringsmässor.

Arbetsgivarna har varit mycket positiva till tillställningen och gett vitsordet 4 på en skala mellan 1-5. Nästan alla arbetsgivare som deltog i evenemanget förra gången hittade bland mässbesökarna potentiell personal. På mässan är de arbetsgivare som anställer personal under 18 år märkta med en orange ballong, så de är lätta att hitta. För tillfället finns över 1200 arbetsplatser att söka men antalet platser väntas ännu stiga i takt med att nya arbetsgivare anmäler sig. Företagen har förutom möjlighet att skaffa ny personal även möjlighet att träffa andra företagare och skapa nya nätverk.

Evenemanget är för mässdeltagarna gratis men företagen som ställer ut betalar en mindre deltagaravgift. Företagen kan nu anmäla sitt deltagande via adressen http://bit.ly/2BHJHiC.

Läroinrättningarna kan anmäla sig via följande adress http://bit.ly/2AUx6fK.

Mässbesökarna kan på plats fylla i arbetsansökningar och göra upp ett CV med hjälp från professionella rekryterare. På plats finns även representanter för läroinrättningar från både andra stadiet och högskolorna vilka presenterar sin verksamhet. Besökarna kan här få tips inför vårens gemensamma ansökan.

DonFabriken den 6.2.2018 kl. 10.00 – 15.30 Borgå Konstfabrik Västra Alexandersgatan 1, 06100 Borgå